parkeren-wassenaarse-slag

Home / Parking dans le Bollenstreek / Parkeren bij de Wassenaarse Slag

 

De Wassenaarse Slag heeft twee grote parkeerterreinen waar je eenvoudig en voordelig kan parkeren. Zo geniet je nog meer van het strand en het duingebied Meijendel.

De Wassenaarse Slag is alleen met de fiets en auto te bereiken. Je volgt de weg Wassenaarseslag door het duingebied tot het eind (de rotonde). Op de parkeerterreinen is voldoende ruimte voor een grote hoeveelheid auto’s. Hieronder vindt je de informatie per parkeerterrein.

Parkeertarief Wassenaarse Slag

Parkeren op de parkeerterreinen bij de Wassenaarse Slag is naast makkelijk ook nog eens voordelig. Het parkeertarief is bij beide parkeerterreinen gelijk. Voor een dag parkeren betaald je de volgende parkeerkosten:

  • Kom je voor 18:00 uur dan betaal je € 10,00 voor de hele dag
  • Kom je na 18:00 uur dan betaal je € 5,00 voor de avond

Parkeerterrein Zeelust

Rij je helemaal door tot het eind dan zie je aan de linkerkant parkeerterrein Zeelust. Het parkeerterrein ligt direct achter de eerste duinenrij en is daarmee de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij het Wassenaarse strand. Op slechts 2 tot 4 minuten lopen zijn alle strandpaviljoens van het strand bereikbaar.

Adres parkeerterrein Zeelust

  • Wassenaarseslag 13
  • 2242 PG Wassenaar

Parkeerterrein De Kuil

Net voordat je het einde van de weg bereikt zie je aan de rechterkant het parkeerterrein De Kuil. Vanaf dit parkeerterrein ben je zo bij de strandtenten aan de Wassenaarse slag.

Adres parkeerterrein De Kuil

  • Wassenaarseslag 30
  • 2242 PJ Wassenaar

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page