Parkeren Zandvoort

Home / Parken in der Bollenstreek / Parken in Zandvoort aan Zee

 

Kom je met de auto naar Zandvoort dan geniet je onderweg van de schitterende duinen. Eenmaal in Zandvoort kan je je auto eenvoudig parkeren op een van de volgende locaties.

Zandvoort heeft veel locaties waar je kan parkeren. Langs de boulevard, op één van de vele parkeerterreinen of in het centrum op de aangegeven vakken of in de parkeergarage. Erg is eigenlijk altijd wel plek, zelfs op drukke zomerdagen!

Parkeren langs de boulevard van Zandvoort

Langs de boulevard vind je veel parkeerplekken. Zeker met kleine kinderen is het prettig om dicht bij de strandopgang te kunnen staan. Deze parkeerplaatsen zijn wel het snelst bezet op een mooie zomer dag. Dus kom op tijd.

Langs de boulevard van Zandvoort geldt betaald parkeren van 10.00 uur – 22.00 uur. Je kunt betalen met muntgeld, pin of telefoon. Parkeertarieven bij parkeermeters:  Minimale inworp: € 0,50   Uurtarief: € 2,50   Dagdeel (5 uur): € 10,30   Dagkaart (10 uur): € 13,45

Parkeerterrein het Watertorenplein of Parkeerterrein De Zuid.

Deze parkeergelegenheden bevinden zich nog steeds op prima loopafstand van het strand.

Parkeren in het centrum van Zandvoort

In de straten in het centrum (rond de winkels) geldt betaald parkeren van 10.00 uur – 20.00 uur met een maximum parkeerduur van 2 uur.   Zomertarief: 1 uur € 2,50 (minimale inworp is € 0,50).   Wintertarief: 1 uur € 0,50 (minimale inworp is € 0,50) (1 november t/m 28 februari).

Parkeren bij Circuit Zandvoort

Op sommige dagen je auto kwijt bij het bekende Circuit Zandvoort. Het parkeerterrein bij het Circuit is alleen open op zomerse dagen en niet beschikbaar bij evenementen op het Circuit.

LDC parkeergarage Zandvoort Centrum

Vanuit hier loop je zo de gezellige winkelstraten van Zandvoort aan Zee in én bevind je je bij de vele uitgaansgelegenheden.

Het Louis Davids Carré (LDC), de overdekte parkeergarage, heeft ruim 511 plekken en is gelegen in het centrum. Het uurtarief is € 2,20 in de zomer en € 0,50 in de winter, waarbij je de eerste 15 minuten gratis kunt parkeren. In de parkeergarage kunt u een hele nacht (20.00 uur – 10.00 uur) parkeren voor slechts € 1,-. Geaccepteerde betaalmiddelen zijn munt- en papiergeld, pinpas en creditcard.

Betalen parkeren Zandvoort

Voor parkeren in Zandvoort aan Zee op de parkeerterreinen of langs de boulevard zijn diverse betalingsmogelijkheden beschikbaar. Met muntgeld, een betaalpas, bij de parkeerwachter op het parkeerterrein en ook via mobiele aanbieders.

Meer over Zandvoort aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page