Hotel van Beelen in Katwijk aan Zee staat al ruim 50 jaar voor gastvrijheid en service. Met inmiddels de 3e generatie was het tijd voor wat veranderingen. Met ‘Sleeping by van Beelen’ bieden ze studio’s en hotelkamers in 3 verschillende naast elkaar gelegen panden, elk met een eigen concept. ‘Sleeping by van Beelen’ is gehuisvest in de panden van het voormalige Hotel van Beelen. De ligging is dus nog steeds 100m van het strand.

Hotelkamers en studio’s

Hotel van Beelen Katwijk aan Zee
Hotel van Beelen Katwijk aan Zee

Hotel van Beelen heeft hotelkamers en studio’s. De studio’s hebben een kitchenette zodat je je eigen maaltijden kan bereiden. De accomodaties zijn inclusief of exclusief ontbijt te boeken. Het ontbijt wordt op je kamer geserveerd. Vanaf 12.00 uur mag je je accommodatie al in. Hieronder een overzicht van het aanbod aan hotelkamers en studio’s:

Soort hotelkamerAantal personen
Standaard Studio2Bekijk beschikbaarheid
Deluxe Studio2Bekijk beschikbaarheid
Standaard hotelkamer2Bekijk beschikbaarheid
Hotelkamer met balkon2Bekijk beschikbaarheid
Eenpersoonskamer1Bekijk beschikbaarheid

Parkeren bij Hotel van Beelen

Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats. Er zijn 3 parkeergarages dichtbij. De dichtstbijzijnde garage is Parkeergarage Boulevard Katwijk. Bij het hotel kan je een gereduceerde parkeerkaart kopen. Heb je fietsen bij je? Die kunnen op de afgesloten binnenplaats gestald worden.

De omgeving van Hotel van Beelen

Hotel van Beelen ligt op 100 meter van het gezellige strand van Katwijk aan Zee. In de buurt liggen verschillende gezellige dorpjes en historische steden zoals Leiden, Den Haag, Amsterdam en Haarlem.

Adres Hotel van Beelen

  • Koningin Wilhelminastraat 10
  • 2225BA Katwijk aan zee
  • Nederland

Meer in Katwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page