Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kaagweek 2022

13 juli 10:00 17 juli 21:00

Kaagweek 2018

De Kaagweek is de oudste zeilweek van het land met veel traditionele onderdelen. De Kaagweek is een evenement voor jong en oud en de meest perfecte combinatie van wedstrijdzeilen en een goed sociaal programma. In 2022 vieren we de 100ste Kaagweek.

Ook de toeschouwers en bezoekers weten zich altijd prima te vermaken.

Graag nodigen wij alle zeilers van harte uit, om met een zo groot mogelijk aantal boten naar de honderdste Kaagweek te komen. Deze speciale editie zal er één worden die gaat spetteren aan alle kanten en waar mooie wedstrijden worden gecombineerd met een programma op de wal waar nog lang over zal worden nagepraat! Voor deze editie hebben wij niet genoeg aan vier dagen, maar zal er 5 dagen worden gevaren, dus vanaf woensdag 13 juli. Op zondag 17 juli eindigen wij met de prijsuitreiking. De opening vindt plaats op woensdag 12 juli.

Zeilen

Voor de honderdste Kaagweek wordt er gevaren op twee banen; de traditionele banenkaart met verschillende banen over de plassen en een nieuwe baan, die zal worden uitgelegd op het “Joppe” en waar meerdere starts per klasse per dag “windward/leeward” kunnen worden gevaren. Iedere klasse vaart één dag de korte banen en de andere dagen twee wedstrijden per dag op de traditionele banen. Veel wedstrijden voor alle klassen dus, met ruimte voor meer boten dan gewoonlijk!

Social Events

Geen eeuwfeest zonder een uitgebreid muziekprogramma! Dankzij vele sponsoren is er iedere avond een wervelend en gevarieerd programma met een keur aan topartiesten. Het programma is nog “under construction” maar wij denken bijvoorbeeld aan een groot diner aan lange tafels in de grote feesttent waar alle verschillende klassen hun eigen stuk kunnen krijgen en er een totale verbroedering kan ontstaan tussen oud hout, plastic, jeugd en iets rijper…

Kortom, wees welkom tijdens dit eeuwfeest! Wij zouden het bijzonder op prijs stellen, wanneer jouw klassenorganisatie ons eeuwfeest prominent op de kalender zou willen plaatsen!

Gegevens

Begin:
13 juli – 10:00
Einde:
17 juli – 21:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.kwvdekaag.nl/kaagweek

Organisator
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page