Home /

 
Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

Toeristenmarkt in Katwijk aan Zee

23 Juli 11:00 20:00

Toeristenmarkt Katwijk

In de zomer wordt in Katwijk aan Zee op dinsdagen de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek georganiseerd. In het gezellige centrum aan zee staan meer dan 130 kramen met de leukste (streek)producten. Elke week is er een thema.

Thema dinsdag 23 juli

De Toeristenmarkt in Zeezijde is een bruisend zomerfenomeen dat elke dinsdag vanaf 25 juni tot eind augustus plaatsvindt, van 11.00 tot 20.00 uur. Dit jaar, tijdens de 50ste jubileumeditie, belooft het een bijzondere ervaring te worden met een reeks thematische markten die elk iets unieks bieden. Elke week krijgt een ander thema de aandacht, variërend van ‘Gezond en Gelukkig’ tot ‘Kunst in Katwijk’, waarbij de nadruk wordt gelegd op gezond leven, lokale kunsten en meer.

De Toeristenmarkt duurt van 11.00 tot 20.00 uur. 

Wanneer is de toeristenmarkt in Katwijk?

In 2024 wordt de toeristenmarkt georganiseerd op elke dinsdag tussen 25 juni en 27 augustus. De markt begint dan om 11.00 uur in de ochtend en duurt tot 20.00 uur.

Waar is de toeristenmarkt in Katwijk?

In 2024 is de markt te vinden in het centrum van Katwijk aan Zee. .

Wat is er te doen op de toeristenmarkt?

De markt heeft net als voorgaande edities veel leuke marktkramen met de leukste (streek)producten. Elke week heeft de markt een ander thema.

Bereikbaarheid toeristenmarkt

De toeristenmarkt in Katwijk wordt gehouden in het centrum van Katwijk aan Zee vlak bij het strand. De boulevard van Katwijk is eenvoudig te bereiken.

Met de auto

Katwijk aan Zee is door de centrale ligging in de Randstad goed bereikbaar met de auto. Kom je met de auto kijk dan hier voor informatie over parkeren in Katwijk.

Openbaar vervoer

Katwijk aan Zee is goed bereikbaar met het openbaar verover. Er zijn in het centrum verschillende bushaltes. Kijk op 9292.nl voor actuele aankomst en vertrektijden.

Plattegrond van Katwijk

De toeristenmarkt wordt gehouden vlak bij het strand van Katwijk en is dus ideaal om te combineren met een bezoekje aan dit mooie brede zandstrand. Bekijk op onze Katwijk strandkaart de verschillende beach clubs in Katwijk en waar je kan parkeren in Katwijk.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Zeezijde
Katwijk, Zuid Holland 2225 EX Nederland
Google Karte anzeigen
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page