Home / Blog / Cadeautip: gekleurde tulpen van bol tot bloem

 

Tulpen zijn een populair cadeautje om te geven en om te krijgen. Elk jaar komen er weer nieuwe tulpensoorten op de markt. Dit jaar is er wat nieuws namelijk het Tulpenhart!Met het Tulpenhart haal je een mini tuintje in huis. De hartvorm is gevuld met 14 rood geverfde en geprepareerde tulpenbollen.  De speciaal geprepareerde tulpenbollen zijn geschikt voor binnenshuis en staan garant voor 6 weken kweek- en bloeiplezier.

Bestel het tulpenhart nu eenvoudig bij Brilliantdutch  en geniet van het groeiproces van een tulp gewoon ik je huiskamer.
De bloembollen zijn voorzien van een deels in water oplosbare polymeer coating. Onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Direct na aankoop vul je de siervorm tot aan de onderrand met water. Als de onderkant van de tulpenbol in contact is met water dan zet het groeiproces zichzelf in werking. Vul de bak elke 48 uur bij met water tot de aangegeven rand. Binnen 10 dagen zie je dat de tulpen gestaag gaan groeien. Langzaam worden de eerste tulpenknoppen zichtbaar. De tulpen ontluiken. Na 30 dagen staat uw tulpenhart volledig in bloei. Je geniet daarna nog zo’n twee weken van de zelf gekweekte binnentuin. En dat luk je ook zonder groene vingers!

Verras jezelf of een geliefde met dit originele tulpenhart met opvallende rood gekleurde tulpenbollen.

 
Share this page