Ripleys_believe_it_or_not

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Attracties in Amsterdam / Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam

 

De tijd vliegt in Ripley’s Amsterdam. “Ben ik nou echt meer dan drie uur binnen geweest?!” – met zo’n gevoel stap je naar buiten na een bezoek aan deze gloednieuwe Amsterdamse attractie.Je komt écht ogen tekort in dit fascinerende museum. Ga dus snel naar binnen en ervaar het zelf. En, oja, veel succes met die @#$%&! geheime uitgang!

Robert Ripley was een echte wereldreiziger. Hij bereisde de hele wereld, en kwam altijd terug met verbazingwekkende informatie en eigenaardige vondsten. Bij Ripley’s Believe It or Not Amsterdam profiteer jij van zijn jarenlange monnikenwerk en kun je genieten van 5 verdiepingen vol ongelooflijke eigenaardigheden. Start bij de ingang en neem gelijk een selfie met ‘s werelds langste man. En geloof ons: je zult nog veel meer fascinerende rariteiten tegenkomen!

Van een Ghanese doodskist in de vorm van een vliegende auto, tot een volledig van bestek gemaakte sculptuur, Ripley’s Amsterdam staat garant voor verwarring, verwondering en verrukking. En, mocht je nou heel bang zijn voor de tandarts, neem dan ook een kijkje in de 19e-eeuwse tandartskamer. Je zult beseffen hoe goed wij het eigenlijk hebben met onze tandartsbezoekjes.

Ben je bang dat je de weg kwijtraakt tussen de ruim 500 tentoonstellingsstukken in de 19 themakamers? Dat is nergens voor nodig, er is immers een duidelijke route door het 5 verdiepingen tellende gebouw. En je kunt helemaal zelf beslissen hoeveel tijd je in elke kamer besteedt!

Leer hoe je een mens kunt laten krimpen in de junglekamer en ga vervolgens naar de griezelkamer (als je tenminste niet te bang bent…) en bekijk door wie Bram Stoker geïnspireerd werd om Graaf Dracula te creëren.

Of je nou bekend bent met Robert Ripley’s nalatenschap of niet, je zult je geen moment vervelen op deze fascinerende plek. Bereid je dus voor op een middag vol rariteiten en eigenaardigheden. En dat allemaal middenin het centrum van Amsterdam!

Entreeprijzen

Een ticket voor Ripley’s believe it or not kost voor een

  • Volwassenen (vanaf 16 jaar) € 21,00.
  • Kind (4 t/m 15 jaar) € 15,00
  • Kind (onder 4 jaar) gratis
Koop nu online je tickets met korting

 

 

 
Share this page