Itoshii Lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Restaurants in Lisse / Itoshii ‘All you can eat’ Sushi restaurant in Lisse

 

Itoshii betekent in het Japans ‘geliefd’. Als je van japans eten houdt of als je het eens wil proberen/proeven, dan ben je bij Itoshii meer dan welkom!

Itoshii Lisse is gelegen in het centrum van bloemendorp Lisse. Het is een japans restaurant waar je heerlijk kan genieten van verse sushi’s en grill gerechten. Het restaurant is gezellig ingericht en mooie japanse elementen zoals bloesem en bamboe maken deel uit van het interieur.

Menukaart Itoshii Lisse

Je hebt een ruime keuze uit warme en koude gerechten. De gerechten worden in kleine porties geserveerd zodat je zo veel mogelijk kan proeven.

Bij Itoshii kan je voor 2,5 uur onbeperkt genieten van de heerlijke “Japanse” gerechten. Om de bestelling zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt er niet met turf lijsten gewerkt (zoals velen andere Japanse “all you can eat” restaurants dat wel doen), maar met een tablet. Na ontvangst wordt door de vriendelijke bediening een tablet aangereikt met (indien nodig) uitleg van hoe deze werkt. Op de tablet zie je het volledige menu, behalve drank en ijs (deze kan je via de bediening bestellen), waarin je rustig doorheen kunt bladeren en vervolgens naar wens kunt bestellen. Per ronde kan je maximaal 5 gerechten per persoon via de tablet bestellen. De bestelling komt rechtstreeks in de keuken en wordt dan direct bereid. In een mum van tijd zullen de door jou bestelde gerechten door de vriendelijke bediening worden geserveerd.

Openingstijden

  • maandag gesloten
  • dinsdag t/m zondag 12:00 – 22:00 uur

Bereikbaarheid

In Lisse kan je gratis parkeren. Tijdens winkeltijden is er wel een 2 uur parkeerzone. Voor de deur van het restaurant is voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Lisse is ook goed bereikbaar met Openbaar Vervoer. Kijk op www.ov9292.nl voor de juiste OV verbinding

Contactgegevens

Adres: Kanaalstraat 88b, 2161 JP in Lisse. Telefoon: 0252-410864

Ben jij eigenaar van Itoshii Lisse en wil je meer profiteren van het bereik van Bollenstreek.nl. Meld je dan aan als partner!
 
Share this page