langs berg en dal noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Restaurants in Noordwijk / Pannenkoekenboederij Langs Berg en Dal in Noordwijk

 

Langs Berg en Dal is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van het bos en duin. Het restaurant, terras en de kinderspeelruimtes vormen het middelpunt. Met oog voor de locatie maakt Langs Berg en Dal uniek. Het duin is smal maar afwisselend, wind en water maakten er de duinen en de mens plantte er bossen. Een gouden combinatie “Hollands Duin”.

Men legde er vroeger aardappelakkertjes aan, wonnen water uit de duingrond en plantte er bossen, waarop de natuur reageerde met planten die je nergens anders in de Nederlandse duinen vindt. Betonnen bunkers en een golvende Atlantikmuur zijn tastbare overblijfselen van de tweede wereld oorlog. En vanaf de hoge duintoppen biedt Hollands Duin mooie vergezichten: op de bollenvelden achter de duinen, op Langs Berg en Dal en natuurlijk op strand en Noordzee waarvan de branding zich al lang had laten horen…

Langs Berg en Dal is al 2 generaties in familiebezit. Ooit begonnen als een pannenkoekenrestaurant en vervolgens door de jaren gegroeid in een eigentijds kindvriendelijk restaurant voor ieder zijn smaak en een ruime keuze aan lekkere pannenkoeken en heerlijke vlees- en visgerechten.

Bij Langs Berg en Dal ligt de nadruk op persoonlijke gastvrije service, lekker eten en een ongedwongen kindvriendelijke sfeer.

Adresgegevens

  • Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal
  • Langevelderlaan 22
  • 2204 BD  NOORDWIJK
 
Share this page