hudson noordwijkerhout

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Restaurants in Noordwijkerhout / Restaurant Hudson in Noordwijkerhout

 

Restaurant Hudson Noordwijkerhout ligt midden in het centrum van Noordwijkerhout naast het pittoreske witte kerkje.Net als New York heeft Noordwijkerhout zijn eigen Hudson. Een bezoek aan Hudson is een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. Op het menu staan American dishes zoals chili, steaks en (biologische) burgers. Het interieur van Hudson draagt bij aan de beleving van het restaurant. Easy going en écht Amerikaans. De bar is het centrale punt in de zaak, gasten kunnen hier een drankje drinken en er kan ook aan de bar gegeten worden. Aan de Hudson Wall of Fame schitteren foto’s van beroemdheden als Kate en Rock Hudson.

Het is een restaurant waar je ook relaxed kunt natafelen. Een bar waar je als je trek hebt ook een hamburger of een lunch kunt bestellen. Leuk om een keer met z’n tweeën te doen, op een avond dat je geen zin hebt om te koken. Gezellig om aan te schuiven met de hele familie, het hele team of de afdeling, in een ongedwongen sfeer.

Biertje, wijntje of cocktail erbij en de avond kan niet meer stuk. Bij Hudson is het ook laat op de avond nog gezellig. Blijf maar gerust hangen aan de bar. Kom je eerder? Neem dan gewoon je kinderen mee, voor een lekker kiddie menu en the time of their life in de kiddiecorner. Vertel gerust je wensen aan de Hudson Crew.

Want Hudson is er om jou een paar gezellige en relaxte uurtjes te bezorgen!

Menukaart

De gerechten van Hudson zijn allemaal amerikaans. Van heerlijke hamburgers, hot dogs, wraps en uiteraard lekkere milkshakes het staat op de menukaart.

Adresgegevens

  • Restaurant Hudson
  • Dorpsstraat 1a
  • 2211ED Noordwijkerhout

 

 
Share this page