sollasi camping noordwijk
 

Bent u op zoek naar een camping in de Bollenstreek? Camping Sollasi bevindt zich tussen de bollenvelden in Noordwijkerhout en ligt vlakbij het heerlijke strand van Langevelderslag.Camping Sollasi ligt ook vlakbij het wereldberoemde bloemenpark De Keukenhof in Lisse. Beslist de moeite waard om te bezoeken! Een kwartiertje fietsen en u bent er.

Met de tent, camper of caravan

Fietsen door de Bollenstreek, een wandeling door de duinen of lekker genieten van zon, zee en strand: vanaf camping Sollasi is het allemaal mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. De camping ligt heel centraal en u kunt er met uw tent, camper of caravan dan ook prima terecht.

Restaurants op camping Sollasi

Zoekt u een camping waar u ook terechtkunt voor iets te eten? Ook dan zit u op Sollasi goed. Op de camping zelf bevindt zich een kantine, en op het naastgelegen bungalowpark vindt u twee restaurants. Natuurlijk kunt u in de nabije omgeving ook prima terecht voor een lekker etentje. Ga bijvoorbeeld eten bij een hippe strandclub of ga naar Noordwijkerhout of Lisse en kies voor een van de vele restaurants!

Vanaf camping Sollasi is er van alles te beleven

Zoekt u dus een camping vlakbij De Keukenhof en wilt u genieten van de prachtige natuur en het strand? En ook nog leuke plaatsen in de buurt bezoeken? Dan is camping Sollasi een uitstekende keuze!

Duinschooten 12, Noordwijkerhout, tel: 0252 374 460
 
Share this page