Vakantiepark Duinrust Noordwijk
 

Vakantiepark Duinrust is een goed gewaardeerd vakantiepark waar u uitgerust kunt ontwaken met het gezang van vogels.

Geniet van het natuurschoon, de ruimte en de rust.
Vakantiepark Duinrust is dé plek voor een rustige vakantie in de Bollenstreek. U kunt relaxed bijkomen van de dagelijkse beslommeringen in een luxe bungalow

Vakantiepark Duinrust heeft een klantwaardering van 9,1

Ruime Bungalows

Het vakantiepark heeft drieëntwintig ruime bungalows (met 100 m² woonoppervlakte) inricht voor 5 personen verdeeld over twee verdiepingen. De bungalows hebben een grote keuken met diverse elektrische apparatuur, twee toiletten, vier eenpersoons boxspringbedden en een comfortabele slaapbank op de grote slaapkamer. Kinderbedjes zijn eventueel te huur. Per bungalow heeft u twee parkeerplaatsen. In uw bungalow kunt u gebruik maken van gratis wifi.

RESERVEER NU

vakantiepark_duinrust_03

De  bungalows bieden een uitgekiende ligging die veel privacy biedt. Iedere bungalow heeft een ruime tuin van 130 m² en een zonnig gemeubileerd terras.

Bij Vakantiepark Duinrust kunt u gebruik maken van gratis wifi

Omgeving Vakantiepark Duinrust

Duinrust is gelegen in Noordwijk. Vanuit Vakantiepark Duinrust kunt u prima de Bollenstreek en omgeving verkennen. Een dagje zonnen of uitwaaien op het strand, al fietsend of wandelend de duinen ontdekken, of een dagje naar de gezellige dorpen. Het kan allemaal vanaf Vakantiepark Duinrust.

Vakantiepark Duinrust | Randweg 9 | 2204 AL | Noordwijk
Reserveer nu bij Vakantiepark Duinrust

 

 

 
Share this page