Keukenhof virtueel

Home / Blog / Keukenhof virtuele rondleidingen

 

Bloemenpark Keukenhof kan door het coronavirus helaas niet open in 2020. Hierdoor moeten meer dan een miljoen mensen de schitterende kleuren van de voorjaarsbloemen in het park missen. Om iedereen toch te kunnen laten genieten van de bloemenpracht geeft Keukenhof regelmatig virtuele tours door het bloemenpark.

Hieronder kan je de Keukenhof virtuele tours digitaal volgen. Wij hopen dat deze tours een beetje positiviteit geven in deze moeilijke tijden. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter.
2 april 2020 – Geniet van het voorjaar

Het bloemenpark Keukenhof staat door de warme winter al schitterend in bloei. In deze video is goed te zien hoe kleurrijk de voorjaarsbloemen al zijn.

31 maart 2020 – Tulpen, tulpen en nog eens tulpen

Dit keer een Keukenhof tour met directeur Bart Siemerink. Kijk naar heel veel verschillende soorten tulpen! En hij neemt je mee naar de tulp waar het 400 jaar geleden allemaal mee begon.

28 maart 2020 – De grote Keukenhof vijver

In deze vierde rondleiding van Keukenhof vertelt tuinman Andre zijn favoriete plek in Keukenhof.
26 maart 2020 – De tulpenshow in het Willem Alexander Paviljoen

In deze derde tour door Keukenhof horen we van tuinmedewerker Michael wat zijn favoriete plek in Keukenhof is.

24 maart 2020 – Genieten van de lente

Geniet van de lente met de tweede rondleiding door Keukenhof. De crocussen, narcissen en hyacinten bloeien alsof er niks aan de hand is in de wereld.

21 Maart 2020 – Opening virtuele Keukenhof

Op 21 maart is Keukenhof virtueel geopend door Bart Siemerink (directeur van Keukenhof). In de eerste video laat hij zien dat de bloemenheuvel zijn favoriete deel is in het bloemenpark. Er is goed te zien dat Keukenhof door de warme winter al goed in bloei staat.
 
Share this page