Parkeergarage Noordwijkerhout

Home / Parkeren in de Bollenstreek / Parkeren in Noordwijkerhout

 

Het gezellige dorpje Noordwijkerhout is in de zomer populair om de vele evenementen die er georganiseerd worden voor jong & oud. Je kan er eenvoudig en goedkoop parkeren. 

In het centrum van Noordwijkerhout kan je parkeren langs de straat en op een aantal parkeerterreinen. Het parkeren is veelal gratis maar je moet wel een blauwe parkeerschijf plaatsen. Met deze parkeerschijf mag je maximaal twee uur gratis parkeren.

Parkeergarage Noordwijkerhout – Victoriberg

Heb je geen zin om lang te zoeken naar een parkeerplaats? of wil je langer blijven dan twee uur parkeer dan je auto in de grote parkeergarage aan de Victoriberg in het centrum. De garage heeft twee uitgangen. Bij elke uitgang zit een grote supermarkt. Voor de Lidl ga je naar de Dorpsstraat en voor de Albert Heijn ga je naar de uitgang aan de Zeestraat. Er is plek voor 200 auto’s.
Parkeertarieven

Parkeren in de parkeergarage is de eerste twee uur gratis. Daarna betaal je voor het derde uur een € 1,00 per uur en vanaf het 4de uur is het parkeertarief € 1,50 per uur. Wil je de hele dag parkeren dan kost een dagkaart slechts € 5,00. Een verloren parkeerkaart kost € 25,-

Openingstijden parkeergarage

De parkeergarage is elke dag geopend van 08.00 tot 22.00 uur (Je kan uitrijden kan tot 02.00 uur).

Betaalmogelijkheden

Je kan betalen met contant geld, pin, meastro en VPay.

Adres parkeergarage Noordwijkerhout

  • Victoriberg 29
  • 2211 DL Noordwijkerhout

 

 
Share this page