center parcs zandvoort
 

Geniet bij vakantiepark Center Parcs Zandvoort van de bekende Center Parcs kwaliteit en uitgebreide faciliteiten voor jong en oud. Het park is gelegen direct aan het brede strand, dicht bij de bollenvelden van Nederland en grote steden zoals Haarlem en Amsterdam.

Center Parcs ligt ten noorden van de Bollenstreek in Zandvoort aan Zee. Het vakantiepark is de ideale uitvalsbasis om Nederland te ontdekken. Fiets een van de vele fietsroutes of ontdek Nederland met de trein of eigen auto. Vanuit Zandvoort ben je zo in Amsterdam, Haarlem of een van de andere Nederlandse steden.

Marketdome & Aquamondo Zandvoort

Zwemparadijs Aquamond bij Center Parcs Zandvoort

Park Zandvoort heeft een Marketdome waar je de receptie en een aantal restaurants vindt. Ook heeft Center Parcs Zandvoort een mooie Aquamondo. Dit tropische zwemparadijs staat garant voor veel zwemplezier voor jong & oud. De twee glijbanen en de nieuwe verwarmde wildwaterbaan maken het zwemfeest compleet.

Bungalows en hotelkamers

Center Parcs Zandvoort bestaat uit een bungalow park en een mooi beach hotel. Zowel de bungalows als het beach hotel zijn modern en voorzien van alle gemakken.

Prijzen en beschikbaarheid Center Parcs Zandvoort

Center Parcs Zandvoort is een populair vakantiepark en ruim vooraf reserveren is voor de populaire weekenden aan te raden. Er zijn regelmatig goede aanbiedingen en ook last-minutes zijn regelmatig beschikbaar. Voor het meest recente aanbod kan je het beste kijken op de Center Parcs website.

Video Center Parcs Zandvoort

Fietsen vanaf Center Parcs Zandvoort

Vanaf Center Parcs Zandvoort kan je heerlijk fietsen. Fiets bijvoorbeeld naar de bloemenvelden en bloemenpark Keukenhof of neem een kijkje in de stad Haarlem. Hieronder de afstanden per route. Uiteraard kan je ook fietsen huren bij Center Parcs.

Fietsroute naar de bloemenvelden

Fietsroute naar Haarlem

Voordelen Center Parcs Zandvoort

  • Cottages verspreid in de duinen, pal aan het Noordzee-strand
  • Gezellig 4-sterrenhotel met zeezicht vanuit alle kamers
  • Altijd mooi strandweer in de overdekte Beach Factory en de Aqua Mundo
  • Vlak bij het bruisende Haarlem, veelzijdige Bollenstreek en wereldstad Amsterdam

Meer over Zandvoort aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page