Home / Blog / Fietskaart #steundekweker in de Bollenstreek.

 

Door het coronavirus verloopt het lente seizoen in de Bollenstreek compleet anders. Bloemenpark Keukenhof mag voorlopig niet open, het Bloemencorso gaat niet door en de kwekers worden hard geraakt door het instorten van de internationale markt voor bloemen en planten.

❗️BELANGRIJK ❗️Het zonnige weer nodigt mensen uit om er op uit te trekken in de Bollenstreek. Maar door het corona virus willen we iedereen echt op het hart drukken om zo veel mogelijk thuis te blijven. Hierdoor hebben de initiatiefnemers de fietskaart helaas moeten stoppen. Wij hopen iedereen weer te kunnen ontvangen zodra het coronavirus onder controle is.

Om de kwekers te helpen hebben Sandra Balk (Creatizz) en Sam van Dam (Rent a Bike van Dam) samen de fietskaart #steundekweker ontwikkeld. Met deze fietskaart kan je fietsen langs de bloemenvelden en zie je direct waar kwekers langs de weg bloemen en planten verkopen die anders vernietigd zouden moeten worden.

Fietskaart #steundekweker

Er is besloten om de fietsroute te annuleren. De fietskaart is om die reden dan ook verwijdert. #staysafe #staypositive

Met de fietskaart zie je in een oogopslag waar kwekers hun bloemen en planten verkopen. Volg je de fietsroute dan zie je ook nog eens de bloeiende bloemenvelden als bonus.

Koop onderweg tulpen, narcissen, hyacinten of andere bloemen en planten en haal de vrolijkheid van bloemen in huis.

Corona maatregelen

Wij vragen iedereen om zich te houden aan de corona maatregelen en dus geen groepsvorming. Houd voldoende afstand van elkaar en ga alleen naar buiten als je je 100% gezond voelt.

 
Share this page