Home / Blog / Top 7 romantische overnachtingslocaties in de Bollenstreek

 

De Bollenstreek is een ideale regio voor een romantisch nachtje weg. Voor je huwelijksnacht, voor valentijn of gewoon zomaar voor een bijzonder moment samen, er zijn genoeg mogelijkheden. Wij hebben een top 7 van romantische overnachtingslocaties in de Bollenstreek samengesteld.

1. Paradijs Eiland in Hillegom

Waarom zal je genoegen nemen met een riante suite als je voor een heel eiland kan gaan? Deze unieke locatie in het Noorden van Hillegom is zeer special. 

Check hier de beschikbaarheid van Paradijs Eiland

2. Palace Suite bij Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk

Romantische suite noordwijk

Voor een vorstelijk verblijf beschikt het Radisson Blu Palace Hotel over de ideale suite, welke van alle gemakken voorzien is. De Palace Suite beschikt over een groot Coco Mat bed en een woongedeelte. In de badkamer staat een ruime jacuzzi, voorzien van LED-verlichting zowel in als boven het bad. Daarnaast is er ook een normale douche voor twee personen. Het balkon strekt zich uit over de gehele lengte van de suite en zorgt voor een spectaculair uitzicht over Noordwijk.

Check de beschikbaarheid bij Radisson Blu

3. Suite bij Grand Hotel Huis ter Duin

Huis ter duin suite

Deze ruime suite kijkt uit op Noordwijk, de kustlijn en/of de Noordzee. De suite beschikt over een flatscreen-tv, een groot bureau, en een minibar. De badkamer is uitgerust met een bad en een aparte douchecabine.

Check de beschikbaarheid bij Huis ter Duin

4. Executive Terrace Suites bij Hotel Van Oranje

Suite Hotels van Oranje

De parel onder de hotelsuites in Noordwijk en volledig ‘top of the bill’ zijn de prachtige Executive Terrace Suites. Deze exclusieve suites bieden u maar liefst 60 m² aan pure luxe. In deze suite ontbreekt het u werkelijk aan niets en wordt er aan al uw wensen gedacht.

Check beschikbaarheid bij Hotels van Oranje

5. Vesper Terras Suite bij Hotel Vesper

Suite Vesper Hotel

Je geheel eigen ‘belle etage’. De Terrace Suite beschikt niet alleen over een uniek interieur, maar ook over een eigen spa, extravagante badkamer en privéterras. Hier begin je de dag goed onder de ochtendzon.

Check beschikbaarheid bij Vesper Hotel

6. Van der Valk Hotel Sassenheim Leiden

Van der Valk Suites Sassenheim

Dit moderne Van der Valk Hotel heeft meerdere suites die elk een eigen design hebben gekregen. Welke kies jij North, East, South, West of VIP.

Check de beschikbaarheid van de Suites van Hotel Sassenheim

7. Strandhuisje aan het strand van Katwijk of Noordwijk

In de Bollenstreek staan meer dan 80 strandhuisjes op het strand. Geniet van de zonsondergang in zee en wordt wakker met het geluid van de branding.

Bekijk hier de aanbieders van Strandhuisjes in Katwijk en Noordwijk

 
Share this page