Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oldtimerrit

21 juli 10:00 13:00

Houdt u van oldtimers? Dan mag u de Intratuinrit die door Katwijk, Voorhout en Noordwijk naar lisse gaat beslist niet missen. Wilt u ook herinneringen ophalen door de voertuigen te bekijken? Kom dan op de genoemde tijden even kijken naar de bijzondere voertuigen die vroeger de wegen bereden. Hieronder vindt u meer informatie.

oldtimerrit

Route

Om 10:00 uur verzamelen de voertuigen bij HooG Selections, Ambachtsweg 13 in Katwijk. Om 12:00 uur wordt het startsein gegeven voor een rit door de streek. Deze gaat vanuit Katwijk via het centrum van Voorhout naar Noordwijk en zal rond 12:15 uur vanaf De Schie door de Raadhuisstraat langs Huize Jeroen en een kwartiertje later via de Golfbaan en Northgodreef langs Groot Hoogwaak rijden. Bij het zien van de diverse voertuigen zullen door de bewoners ongetwijfeld veel herinneringen worden opgehaald.

Einde

Het doel is om rond 13:00 uur te eindigen bij Intratuin Lisse aan de Heereweg 350. Hier zijn de voertuigen dan nog verder te bewonderen op het parkeerterrein voor het restaurant.

Deelname

Deelname aan het evenement is geheel gratis.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de Intratuin oldtimer rit? Dan kan dit via: alkemadekruiden@planet.nl of via 071–36 25 344.
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page