Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Tuinen Dag in Rijnsburg

22 juni 10:00 17:00

Je bent van harte welkom op zaterdag 22 juni op de jaarlijkse Open Tuinen Dag in Rijnsburg. Dit jaar kan je voor de eerste keer ook enkele tuinen in Katwijk a.d.Rijn en Valkenburg bezoeken. Wil je genieten van bomen, planten, bloemen, groen, imkers, vogels en vlinders. Dan kan je hiervoor terecht in meer dan 25 privé tuinen. Schatten die normaal gesproken achter de schutting verborgen blijven, kunnen deze dag bezocht worden.

Het Spinozahuis, museum Oud Rijnsburg, het Torenmuseum in Valkenburg en molen de “Geregtigheid”in Katwijk a.d.Rijn, zijn tijdens de Open Tuinen Dag ook geopend. Diverse bedrijven dragen ons een warm hart toe en leveren op verschillende manieren hun bijdrage aan de Open Tuinen Dag. Even als voorgaande jaren besteden we extra aandacht aan kunst in de tuinen. Op diverse plekken kan je genieten van muzikale optredens. Alle informatie kan je vinden op onze website en in het programmaboekje 2019.

Nieuw: Je kan enkele tuinen ook per boot bezoeken. We maken gebruik van de diensten van “Bob on Board”. Kaarten à € 5, – te verkrijgbaar tijdens de Paardenmarkt in Rijnsburg en op 22 juni bij woonzorgcentrum Vlietstede en bij de opstapplaats van de boot: Indoorvolkstuin Kanaalpad Noord West 1

Voorverkoop programmaboekje

Het programmaboekje (€ 1, – graag gepast betalen) is vanaf donderdag 13 juni tussen 10.00-12.00 uur en 14.00-16.00 uur verkrijgbaar bij:

  • Woonzorgcentrum Vlietstede        Oude Vlietweg 50, Rijnsburg
  • Service centrum Centraal               Tulpenstraat 16-18,Rijnsburg
  • Vakantiepark Koningshof               Elsgeesterweg 8, Rijnsburg

Op woensdag 12 juni staat de organisatie op de Paardenmarkt in het centrum van Rijnsburg.

Startpunten op 22 juni vanaf 10.00 uur zijn:

  1. Woonzorgcentrum Vlietstede  

Je bent daar van harte welkom.

  • Vakantiepark Koningshof         

Hier kan je voor slechts € 4, – een fiets huren. Er is daar ruim voldoende (gratis) parkeerruimte voor bezoekers die met de auto komen.

  • De Bijenstal.

De Bijenstal bevindt zich op het nieuw aangelegde Duinvalleipad tussen de Zilverschoon en de fietstunnel bij de Molentuinweg op de Zanderij in Katwijk a.d. Rijn

Website

Vliet zuidzijde
Rijnsburg, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page