Home /

 




Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Tuinen Dag in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg en Voorhout

17 juni 2023 10:00 17:00

Op zaterdag 17 juni organiseren we de jaarlijkse Open Tuinen Dag in de gemeente Katwijk en Voorhout.
Even er tussen uit om te genieten van kleurrijke tuinen, prachtige groenplaatsen en mooie cultuurplekken in eigen regio.


Groen in alle stijlen
Dit jaar stellen 20 tuineigenaren van 10.00-16.30 uur met trots hun poorten open om u te laten genieten van al het moois dat normaal achter de schutting verborgen ligt.
De organisatie is weer zeer verrast om te zien met hoeveel liefde en fantasie de deelnemers van hun tuin een paradijsje weten te maken. Ongeacht of dat nu een kleine tuin of een grote landschapstuin is. De bezoekers kunnen zich verheugen op mooie verborgen pareltjes in onze eigen regio
In een drietal tuinen kunt u in de middaguren genieten van een muzikaal intermezzo of werken bekijken van een schilder die bezig is met eigen werk. Bezoek voor meer informatie onze website.

Kunst, Cultuur en Groenplekken
Het Toren museum in Valkenburg stelt tijdens De Open Tuinen Dag, hun deuren gratis open om de bezoekers te verwelkomen.Een gift wordt uiteraard zeer op prijs gesteld. We bevelen mooie groenplekken in de regio van harte aan. In Katwijk kunt u bijvoorbeeld het Heerenschoolbos bezoeken, in Valkenburg de Dorpsweide, in Rijnsburg de Kinderboerderij Westerweide en in Voorhout de Boerhaavetuin.

Culinair genieten
Tussen al dit moois door kunt u genieten van een lekker kopje koffie, drankje, hapje of een heerlijke lunch op een van de terrassen van de deelnemende bedrijven. Op de website en in het informatie Bulletin kunt u de namen en adressen vinden van de plaatsen waar de gezellig terrasjes gelegen zijn.

Paardenmarkt

Op 14 juni is de organisatie te vinden op de Paardenmarkt. U ontvangt daar ons informatie Bulletin waarop de adressen en een overzichtsplattegrond te vinden zijn. Uiteraard kunt u het Informatie Bulletin op 17 juni afhalen bij diverse deelnemende bedrijven en tuinen.


Informatie

Kijk voor meer informatie op onze website: www.opentuinendag.onlinevoor een beschrijving en foto van de deelnemende tuinen, bedrijven, cultuur- groenplekken. 

V.a. zaterdag 10 juni kunt u op diverse plekken het informatie bulletin afhalen, zo kunt u thuis in combinatie met de informatie die te vinden is op de website vooraf alvast u eigen route plannen. Op de website staat een QR code daarmee kunt u de deelnemers terugvinden in Google maps.

Website

Vliet zuidzijde
Rijnsburg, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps




Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page