Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SAR Reddingsbrigade open dag in Katwijk aan Zee

1 juli 2023 10:00 16:00

Reddingsbrigade Katwijk demonstratiedag

SAR Katwijk is de jaarlijkse open dag van de Reddingsbrigade in Katwijk aan Zee. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is er een spectaculair programma ter land, ter zee en in de lucht. Kom ook genieten tijdens deze demonstratiedag van de hulpdiensten.

Open Dag Reddingsbrigade Katwijk

Noteer deze datum alvast in je agenda! SAR Katwijk is een jaarlijks terugkerend evenement, wat wordt georganiseerd door de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB). Gedurende de dag laten de diverse deelnemers hun werkzaamheden zien op het gebied van reddingswerk.
De KRB verzorgt in samenwerking met onder andere de  Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Politie, Brandweer Katwijk, Regionale Ambulance Voorziening Hollands-Midden, NHV, PHDC, Kustwacht en vele anderen een dagvullend programma voor zowel jong als oud.

Programma SAR Katwijk 2023

SAR Katwijk 2023 belooft weer een spectaculaire show te worden met een bomvol programma, dus noteer zaterdag 1 juli in je agenda! Tijdens dit ‘Search and Rescue Event’ geven een groot aantal organisaties uit de hulpverleningsketen acte de presence. 

Gedurende de hele dag (van 10:00 – 16:00 uur) worden er diverse demonstraties gegeven op het demonstratieterrein op de Boulevard ter hoogte van de Vuurtoren en het demonstratieterrein op strand ter hoogte van het Strandplein (Evenementenplein). Op het heli-platform aan het einde van de Zuid-Boulevard zullen gedurende de dag diverse vliegbewegingen plaatsvinden. Ook kunt u terecht op onze uitgebreide Static Show.

Plattegrond SAR Katwijk

SAR Katwijk wordt georganiseerd op en rondom de Boulevard van Katwijk.
Op het demonstratieterrein op het strand en op de Boulevard (kruising Boulevard en Vuurbaakplein) zijn gedurende de dag diverse demonstraties. De demonstraties op strand en op zee worden gehouden ter hoogte van het Strandplein (Evenementenplein)

Het heli-platform vindt u aan het einde van de Zuid-Boulevard. Verder staat op de Boulevard en op het Duinplein een uitgebreide static show met strand en diverse voertuigen. Op de onderstaande kaart staan de verschillende locaties (onder voorbehoud) van SAR Katwijk aangegeven.

Op deze locaties wordt het publiek een zeer gevarieerd programma geboden.

Eten & drinken bij SAR Katwijk

Tijdens SAR Katwijk zijn er voldoende horecagelegenheden op en rondom het evenemententerrein. Daarnaast zijn er op de Boulevard en in winkelcentrum Zeezijde diverse restaurants en lunchrooms te vinden. Natuurlijk kunt ook één van de vele strandtenten bezoeken, waar je kan genieten van een heerlijke lunch met uitzicht op de reddingsdemonstraties van SAR Katwijk.

Bereikbaarheid

In de gemeente Katwijk geldt in en rondom het centrum betaald parkeren van maandag t/m vrijdag. Daarnaast zijn enkele zones alleen bestemd voor vergunninghouders. Kijk op onze pagina voor parkeren in Katwijk.

Kom je met het openbaar vervoer. Plan je reis van via 9292.nl.

Overnachten in Katwijk

Een bezoek aan SAR Katwijk combineren met een verblijf aan de badplaats? Katwijk heeft voldoende mogelijkheden voor overnachtingen. De gemeente beschikt over drie campings, diverse hotels, bed & breakfasts en niet te vergeten de strandhuisjes bij de strandpaviljoens. Ook zijn er veel accomodaties in de omgeving van Katwijk.

Meer in Katwijk aan Zee

Gegevens

Datum:
1 juli 2023
Tijd:
10:00 – 16:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://sarkatwijk.nl/
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page