valentijnsacties bollenstreek

Home / Blog / Valentijnsacties in Hillegom, Lisse en Sassenheim

 

De Bollenstreek maakt zich weer op voor Valentijn. Veel winkelgebieden hebben in het weekend voor valentijn leuke acties opgezet. Hieronder een overzicht van winkelgebieden waar wij de acties van hebben ontvangen. Weet jij ook nog een leuke actie mail ons dan op redactie@bollenstreek.nl

Lisse – Valentijnsdag Hapjesdag, Liefde gaat door de maag

Op zaterdag 11 februari is het Valentijnsdag Hapjesdag in Dorpshart Lisse. Bij diverse winkels en restaurants in Dorpshart Lisse kunt u gratis heerlijke hapjes proeven. Het aanbod varieert enorm, dus laat u verrassen op uw hapjestocht! Zo kunt u op een leuke manier kennismaken met de diverse ondernemers van Dorpshart Lisse!

Hillegom – Win een romantisch diner voor 2

Zaterdag 11 februari is er een Valentijnsactie in de Hoofdstraat. We delen rozen uit, u kunt evenals vorig jaar weer een kaart invullen die u in de ‘Love-box’ kunt deponeren. Hiermee maakt u kans op een romantisch diner voor 2, aangeboden door de restaurants van Hillegom. Aan het eind van de middag worden de winnaars bekend gemaakt. De winnaars worden gebeld.

Sassenheim – Maak kans op een Valentijnsdiner 

Op zaterdag 11 februari wordt het winkelcentrum overspoeld met liefde. Tussen 12.00 en 15.00 uur worden mensen uitgenodigd om mee te doen met de Valentijnsactie van het winkelcentrum te Sassenheim. Door mee te doen maakt men kans op een diner voor twee op Valentijnsavond. Mensen worden uitgedaagd door twee hartenvrouwen om 30 seconden te zoenen met hun geliefde of een hartenballon zo snel mogelijk op te blazen. De echtparen die het dichtst rond de 30 seconden zitten en de mensen die het snelst de ballonnen hebben opgeblazen gaan in de tombla en daar worden 8 prijswinnaars uitgetrokken. Alle prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld en de uitreiking vindt plaats om 16.00 uur. Op 14 februari ’s avonds kunnen de winnaars lekker eten bij verschillende restaurants in Sassenheim. 

Sassenheim – Voorhavenkwartier Valentijnsactie

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari kunnen consumenten hun hartenwens achterlaten bij de winkeliers op het Voorhavenkwartier te Sassenheim. Dit kan ook via het facebookaccount van de winkeliersvereniging. De tien mooiste reacties belonen de winkeliers met een romantisch ontbijt op bed tijdens Valentijnsdag. Op zaterdag 11 februari worden de 10 prijswinnaars persoonlijk per telefoon of via facebook geïnformeerd. Op dinsdag 14 februari bezorgen de ondernemers persoonlijk ‘s morgens vroeg een heerlijk ontbijtje op bed. “Romantischer kun je deze speciale dag toch niet beginnen?

 
Share this page