castlefest_keukenhof

Home / Evenementen / Fantasy Festival Castlefest op Landgoed Keukenhof in Lisse

 

Castlefest 2017

 

In 2017 zal alweer de 13e editie van dit zeer bijzondere evenement plaats gaan vinden op het landgoed van Kasteel Keukenhof.

Castlefest 2017 vindt plaats op 4 tot en met 6 augustus 2017. Daarnaast zal er een  op donderdagavond 3 augustus een speciaal openingsconcert plaatsvinden (apart toegangsbewijs).

Bekijk nu de beschikbaarheid van Hotels & B&B’s in de buurt van Castlefest 2017

Goblins, Elfjes, Orcs, helden en schurken. Die kom je tegen op het Fantasy-spektakel Castlefest. Een feest voor jong en oud waarbij je zodra je de poorten doorgaat je eigen Fantasy-wereld instapt. Het Fantasy-spektakel is een totaalbeleving met veel muziek, fantasy schrijvers, goed eten en alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

Met ook dit jaar wederom een openingsconcert op donderdagavond 3 augustus, voorafgaand aan het festival. Het wordt dit keer een knalfeest om nooit te vergeten met een opzwepende  combi tussen Afrikaanse en ierse volksmuziek. Feesten en dansen gegarandeerd!

Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dat maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het gevoel dat je enkele dagen in een totaal andere wereld leeft, waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival. Het Castlefest-gevoel is niet goed te omschrijven, maar iets dat je zelf moet ervaren.

Jaarlijks hoogtepunt is de Wickerman-verbranding. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken.  De energie die op dat moment vrijkomt is groot en intens.

Camping of hotel

Voor de echte festival sfeer heeft Castlefest ook een camping. Deze is gelegen direct tegenover de ingang. Uiteraard zijn er ook verschillende hotels en Bed & breakfasts.

Bekijk nu de beschikbaarheid van Hotels & B&B’s in de buurt van Castlefest 2017

Koop je online tickets op http://www.castlefest.nl/

 
Share this page