Home / ¿Dónde alojarse en Holanda? / Hoteles en la playa en Holanda

 

Een hotel aan zee is heerlijk voor een korte break of voor een langere vakantie in Nederland. De gezonde zeelucht zorgt ervoor dat je je snel weer opgeladen voelt. Daarbij liggen de stranden bij de Bollenstreek erg centraal en is er veel keuze voor een leuk dagje uit in Nederland.

Hotel aan Zee

Aan zee is de lucht namelijk gezonder dan in het binnenland. Ook schijnt de zon gemiddeld meer aan de kust dan in het binnenland. De stranden en duinen in en rondom de Bollenstreek zijn dan ook steeds populairder bij vakantiegangers uit binnen- en buitenland.

Genieten tussen Zee en Stad

Het mooie zandstrand en de uitgestrekte duinen zijn uniek in Nederland en op zich al een goede reden voor een verblijf aan de kust. Vlak achter de duinen zijn de bloemenvelden te vinden waar in het voorjaar Nederland op zijn mooist te bewonderen is. Ook de polders en meren zijn een bezoekje waard. Wil je een dagje cultuur of shoppen? Maar liefst 8 mooie Nederlandse steden liggen op minder dan een uur rijden. Dus genoeg te genieten tussen Strand & Stad.

Vier badplaatsen

Maak een keuze uit maar liefst vier bekende badplaatsen die elk een eigen karakter hebben. Wil je overnachten in Noordwijk, Katwijk, Zandvoort of Scheveningen? Per badplaats hebben we een lijstje gemaakt met de mooiste hotels samengesteld. 

Hotel in Noordwijk aan Zee

Hotel Noordwijk Beach
Hotel van Oranje Noordwijk

Noordwijk aan Zee is de meest luxe badplaats van Nederland. Je vindt er goede restaurants met uitzicht op zee. De meeste strandrestaurants zijn het hele jaar geopend. De hotels in Noordwijk aan Zee staan ook bekend om hun luxe en trendy interieur. Niet voor niets komt bekend Nederland graag langs in Noordwijk aan Zee. De accomodaties in deze badplaats bevinden zich doorgaans wel in een hogere prijsklasse.

Er zijn maar liefst 63 overnachtingslocaties in Noordwijk aan Zee. Bekijk de beschikbaarheid hier.

Hotel in Zandvoort aan Zee

Zandvoort Beach Hotel

Zandvoort aan Zee wordt vaak Amsterdam Beach genoemd omdat het zo dicht bij de stad Amsterdam ligt. Vanaf Zandvoort aan Zee reis je gemakkelijk naar de steden Amsterdam of Haarlem. De badplaats zelf heeft voor elk wat wils. Jong en oud vermaken zich op de boulevard. De hotels zijn mooi en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Er zijn maar liefst 417 locaties in Zandvoort aan Zee. Bekijk de beschikbaarheid hier.

Hotel in Scheveningen

Kurhaus Scheveningen Beach

Scheveningen is het populairste strand van Nederland. De badplaats ligt ten zuiden van de Bollenstreek en biedt zeer veel entertainment en amusement. Er is een breed scala aan hotels in alle prijscategorieën. De prijzen liggen, door de sterke concurrentie, in Scheveningen vaak iets lager dan in de andere badplaatsen.

Er zijn maar liefst 99 locaties in Scheveningen. Bekijk de beschikbaarheid hier.

Hotel in Katwijk aan Zee

Hotels Katwijk Beach
Molencaten Vakantiepark

Katwijk aan Zee is misschien wel het relaxte strand van Nederland. Katwijk is een echt vissersdorp en is kleinschalig opgezet. Geen hoge gebouwen langs de boulevard maar laagbouw. Het aantal hotels is ook minder dan op de andere stranden. Je ziet er meer appartementen en bed & breakfasts. Even ten noorden van het vissersdorp ligt het mooie vakantiepark Molecaten wat een aanrader is voor gezinnen met kleine kinderen.

Er zijn maar liefst 31 locaties in Katwijk. Bekijk de beschikbaarheid hier.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page