Zandvoort aan Zee Nederland
 

De badplaats Zandvoort aan Zee ligt ten noorden van de Bollenstreek. Het is een van de populairste badplaatsen van Nederland en is goed bereikbaar vanuit Haarlem en Amsterdam. Het strand van Zandvoort heeft maar liefst 28 strandpaviljoens en aan de boulevard liggen attracties zoals het Holland Casino en Circuit Zandvoort.

Het strand van Amsterdam

Zandvoort presenteert zichzelf als het strand van Amsterdam maar doet zich daarmee eigenlijk te kort. Zandvoort is namelijk leuk voor iedereen. De badplaats heeft erg veel te bieden voor jong en oud. Hieronder de top attracties van Zandvoort aan Zee:

Bereikbaarheid Zandvoort aan Zee

Zandvoort is goed bereikbaar. Echter op mooie zomerse dagen en grote evenementen in Zandvoort of bijvoorbeeld tijdens races op Circuit Zandvoort kan het druk zijn op de wegen richting Zandvoort.

De badplaats is een van de weinigen badplaatsen met een eigen treinstation en een goede verbinding met Haarlem en Amsterdam. Hierdoor is het ook goed mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op www.9292.nl voor het plannen van je reis.

Wil je toch met de auto naar Zandvoort kies dan van te voren een van de vele parkeerlocaties in de badplaats. Lees hiervoor ons artikel: tips voor parkeren in Zandvoort.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page