Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dahlia’s in de kasteeltuinen van Keukenhof

10 augustus 08:30 13 oktober 19:30

Keukenhof Dahlia Dagen

Kom tijdens het Dahlia Festival van 10 augustus t/m 13 oktober naar Kasteel Keukenhof en geniet van de schitterende showtuinen met Dahlia’s en andere zomerbloemen in de Kasteeltuinen op Landgoed Keukenhof.

Dahlia showtuinen bij Kasteel Keukenhof

Elk jaar kunnen bezoekers van de Keukenhof Kasteeltuinen tijdens het Dahlia Festival genieten van de prachtige dahliatuinen en zomerbloemen. De kleurrijke bloemen geven de kasteeltuinen een extra dimensie. Er zijn meer dan 150 verschillende soorten dahlia’s te wonderen in de voortuin van Kasteel Keukenhof en bij het Frederik’s Hof.

Genieten van augustus t/m oktober

De zomerbloemen bloeien normaal van augustus t/m oktober. De kasteeltuinen zijn gratis te bezoeken en ook het parkeren is gratis.

Keukenhof Dahlia Dagen

https://www.youtube.com/watch?v=ZV3DbwES2Ngu0026t=1s

Vanaf vrijdag 6 september t/m zondag 8 september zijn de Keukenhof Dahlia Dagen. Deze dagen zijn het hoogtepunt van de dahliatuin. Naast de prachtige showtuin met wel 150 dahliasoorten zijn er tijdens de Dahlia dagen ook grote dahliasculpturen in de kasteeltuinen te zien. Deze kunstwerken gemaakt van Dahlia’s passen goed in de historische omgeving van Kasteel Keukenhof.

Prijzen Keukenhof Kasteeltuinen

De showtuinen bij de Keukenhof Kasteeltuinen zijn gratis te bezoeken. Ook kan je gratis parkeren bij Kasteel Keukenhof.

Fietsroute zomerbloemen

Voor het Dahlia Festival hebben we een gratis fietsroute ontwikkeld. Deze Dahlia fietsroute komt langs verschillende Dahlia showtuinen, de dahliatuin van Kasteel Keukenhof en laat je ook nog eens de schitterende duinen en het strand ontdekken.

Gegevens

Begin:
10 augustus – 08:30
Einde:
13 oktober – 19:30
Evenement Categorie:
Keukenhof 1
Lisse, Zuid Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page