Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dahlia’s in de kasteeltuinen van Keukenhof

12 augustus 2023 08:30 15 oktober 2023 19:30

Keukenhof Dahlia Dagen

Kom in de zomer naar Kasteel Keukenhof en geniet van de Dahlia’s en andere zomerbloemen in de Kasteeltuinen op Landgoed Keukenhof.

Dahlia centraal bij Kasteel Keukenhof

Deze zomer kunnen bezoekers van de Kasteeltuinen op Landgoed Keukenhof genieten van een prachtige dahliatuinen en vele zomerbloemen. Er is wederom een sierlijk ontwerp gemaakt voor de kasteeltuin. In de voortuin van Kasteel Keukenhof zijn zo’n 150 verschillende soorten dahlia’s geplant en ook bij het Frederik’s Hof zijn dalia’s te bewonderen. Kom vooral langs om te genieten van deze overweldigende kleurenpracht!

Genieten van augustus t/m oktober

De zomerbloemen bloeien normaal van augustus t/m oktober maar op dit moment staat de dahlia’s al in bloei en zijn de tuinen prachtig. Een bezoek is dus nu al zeker aan te raden. De kasteeltuinen zijn gratis te bezoeken en ook het parkeren is gratis.

Keukenhof Dahlia Dagen

Vanaf vrijdag 8 september t/m zondag 10 september zijn de Keukenhof Dahlia Dagen. Deze dagen zijn het hoogtepunt van de dahliatuin. Naast de prachtige showtuin met wel 150 dahliasoorten zijn er tijdens de Dahlia dagen ook grote dahliasculpturen in de kasteeltuinen te zien. Deze kunstwerken gemaakt van Dahlia’s passen goed in de historische omgeving van Kasteel Keukenhof.

Keukenhof Dahlia Tuin

Tijdens het Dahlia Festival van 12 augustus t/m 15 oktober is de Dahlia tuin bij het kasteel op zijn mooist. Maar de kasteeltuinen staan al vanaf juli in bloei.

Het landgoed Keukenhof is dagelijks gratis te bezoeken.
Bezoekers kunnen kosteloos parkeren op het parkeerterrein bij Kasteel Keukenhof.

Fietsroute zomerbloemen

Voor het Dahlia Festival hebben we een speciale gratis fietsroute ontwikkeld. Deze Dahlia fietsroute komt langs verschillende Dahlia showtuinen, de dahliatuin van Kasteel Keukenhof en laat je ook nog eens de schitterende duinen en het strand ontdekken.

Gegevens

Begin:
12 augustus 2023 – 08:30
Einde:
15 oktober 2023 – 19:30
Evenement Categorie:
Keukenhof 1
Lisse, Zuid Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page