Home /

 
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Formule 1 Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort

25 August 2023 10:00 27 August 2023 18:00

Race circuit Zandvoort Formule 1

Let op: de datum is inmiddels 100% zeker en bevestigd door de FIA. Wil je in de buurt van het Circuit Zandvoort overnachten boek dan snel je hotel. Bekijk de beschikbaarheid hier.

Na vele jaren komt de Formule 1 terug naar Nederland en wel naar Zandvoort. Op het historische Circuit Zandvoort gaan de Formule 1 helden zoals Max Verstappen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel strijden om de Grand Prix van Nederland te winnen. Het raceweekend bestaat uit een aantal evenementen zoals trainingen en kwalificatie en uiteraard op zondag 27 augustus de Formule 1 race.

Race weekend Formule 1 Zandvoort

Tijdens het Formule 1 race weekend worden de bekende trainingen, de kwalificatie en de race gehouden op het mooist Circuit Zandvoort aan Zee.

Vrijdag 25 augustus – 1ste en 2de vrije training Formule 1 Zandvoort

Op vrijdag staan de eerste twee vrije trainingen op het programma. De verschillende formule 1 teams testen de Formule 1 wagens en proberen de auto’s zo goed mogelijk af te stellen.

Zaterdag 26 augustus – 3de vrije training Formule 1 Zandvoort

De 3de vrije training is de laatste kans voor de F1 teams om de auto optimaal in te stellen voor de kwalificatie. Op het Circuit Zandvoort is het belangrijk om een goede kwalificatie te rijden.

Zaterdag 26 augustus – Kwalificatie Formule 1 Zandvoort

Op zaterdagmiddag is de eerste echte kracht meting. Wie mag op zondag als vertrekken vanaf Pole position. De kwalificatie staat altijd garant voor spanning en sensatie.

Zondag 27 augustus – Formule 1 Race Zandvoort

De dag van de Formule 1 race. De F1 teams hebben hier vanaf vrijdag naar toegewerkt.

Overnachten in de buurt van Circuit Zandvoort

Wil je optimaal genieten van de F1 in Nederland en woon je niet in de buurt van Circuit Zandvoort dan is het handig om een overnachting te boeken. Overnachtingen in Zandvoort zijn duur en inmiddels al volgeboekt. Er zijn een aantal handige overnachtinglocaties vanwaar je eenvoudig naar Zandvoort reist.

Met de fiets naar Circuit Zandvoort

Wil je met de fiets naar de F1 race in Nederland dan kan je kiezen voor een hotel in Noordwijk, Bloemendaal of Haarlem. Vanuit deze locaties kan je snel met je fiets naar het Circuit fietsen.

Met de trein naar Circuit Zandvoort

Vlak bij Circuit Zandvoort is NS Station Zandvoort gelegen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om met de trein naar de F1 in Nederland te gaan. Door je hotel in de buurt van een van de aangesloten NS Stations te boeken ben je snel met de trein bij het Circuit Zandvoort.

De ‘normale’ Sprinter lijn komt langs de volgende stations. Voor de F1 worden mogelijk extra treinverbindingen gerealiseerd die een afwijkende dienstregeling hebben.

Burgemeester van Alphenstraat 108
Zandvoort, Noord holland 2041 KP Nederland
+ Google Map
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page