Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keukenhof Bloembollenmarkt 2022

8 oktober 2022 10:00 9 oktober 2022 16:00

Keukenhof Bloembollenmarkt 2018

Keukenhof heeft helaas besloten om in 2022 geen bloembollenmarkt te organiseren. Wel zal er een alternatieve bloembollenmarkt georganiseerd worden bij The Tulip Barn in Hillegom.

Hoge korting bij online kopen bloembollen

Koop je bloembollen online en start met het planten van je bloembollen. Zo heb je in het voorjaar je eigen Keukenhof in je tuin of op je balkon. In samenwerking met Mydutchflowers.com hebben we de beste kwaliteit tulpenbollen en andere voorjaarsbloeiers voor je verzameld.

Want wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Koop bloembollen direct bij de kwekers

Om je een handje te helpen bij je eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop je je bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. Je ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten zie je de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kan je ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe jje thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

Keukenhof Bloemenmozaïek

Tijdens de Keukenhof Bloembollenmarkt kan je ook het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2022 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2023 weer. De bloemententoonstelling Keukenhof is in 2023 geopend van 23 maart t/m 14 mei.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluitend contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.

Gegevens

Begin:
8 oktober 2022 – 10:00
Einde:
9 oktober 2022 – 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Stationsweg 166A
Lisse, Zuid Holland 2161 AM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page