Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keukenhof Bloembollenmarkt 2021 (geannuleerd)

8 oktober 10:00 9 oktober 16:30

Keukenhof Bloembollenmarkt 2018

Keukenhof heeft in 2020 helaas de traditionele bloembollenmarkt begin oktober moeten annuleren i.v.m. de aangescherpte corona maatregelen. Oktober blijft echter de maand om bloembollen te kopen en te planten.

Hoge korting bij online kopen bloembollen

Koop je bloembollen online en start met het planten van je bloembollen. Zo heb je in het voorjaar je eigen Keukenhof in je tuin of op je balkon. In samenwerking met bol.com zijn er t/m 11 oktober 2021 hoge kortingen op het zeer ruime bloembollen assortiment. Bestel dus je bloembollen online en geniet in het voorjaar van de kleurenpracht.

Want wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Koop bloembollen direct bij de kwekers

Om je een handje te helpen bij je eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop je je bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. Je ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten zie je de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kan je ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe jje thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

Keukenhof Bloemenmozaïek

Tijdens de Keukenhof Bloembollenmarkt kan je ook het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2022 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2022 weer. De bloemententoonstelling Keukenhof is in 2022 geopend van 19 maart t/m 8 mei.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluitend contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.

Gegevens

Begin:
8 oktober – 10:00
Einde:
9 oktober – 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Stationsweg 166A
Lisse, Zuid Holland 2161 AM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page