Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Keukenhof Bloembollenmarkt 2020

9 oktober 2020 10:00 10 oktober 2020 16:30

Keukenhof Bloembollenmarkt 2018

Keukenhof opent op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober de poorten voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. De kleur van het voorjaar in Keukenhof maakt plaats voor het plantseizoen.


Want wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.Koop bloembollen direct bij de kwekers

Om je een handje te helpen bij je eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop je je bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. Je ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten zie je de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kan je ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe jje thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

Keukenhof Bloemenmozaïek

Tijdens de Keukenhof Bloembollenmarkt kan je ook het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2020 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2020 weer. De bloemententoonstelling Keukenhof is in 2020 geopend van 21 maart t/m 10 mei.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluitend contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.Gegevens

Begin:
9 oktober – 10:00
Einde:
10 oktober – 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Stationsweg 166A
Lisse, Zuid Holland 2161 AM Nederland
+ Google Maps
https://bollenstreek.nl/keukenhof/
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page