Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lichtjesavond Noordwijkerhout

22 december 2023 19:00 21:00

lichtjesavond Noordwijkerhout
lichtjesavond Noordwijkerhout

Beleef de magie van Lichtjesavond in Noordwijkerhout, een avond waar lokale ondernemers samen een warme, gezellige sfeer scheppen. Het centrum fonkelt met lichtjes en ledjes, perfect voor je laatste kerstinkopen. Deze traditie, waarbij het centrum oplicht, is een gezellige bijeenkomst geworden, bijna als een reünie. Een moment om samen te zijn met buren, oude klasgenoten, collega’s, familie, of iedereen die terugkeert naar Noordwijkerhout, stilstaand bij de laatste dagen van het jaar. Gelukkig gebeurt dit rond een warm vuurtje van de Scouting, met glühwein, chocomelk of een mandarijntje.

  • Ervaar live kerstmuziek van Sax & Rhythm bij het Wapen van Noordwijkerhout en laat je meeslepen door het Charles Dickens Orkest langs je pad.
  • Maak een magisch moment met de Kerstman bij de Witte Kerk – vergeet je camera niet! Elfjes zorgen voor marshmallows en ballonnen met lichtjes om de sfeer te verhogen.
  • Ontketen je creativiteit in Kaatjes Bakwinkel, waar je je eigen koekje glazuurt voor een smakelijk souvenir van deze betoverende avond.
  • Bezoek het Uitvaarthuys en voeg jouw artistieke touch toe aan houten kerstfiguurtjes, die dan prachtig in de boom hangen.
  • Het Stoffig Stel is er voor diegenen die van een beetje creatieve charme houden, om samen je eigen Kerstlichtje te maken.
  • Beleef de nostalgische kerstsfeer bij NOVATO, inclusief historische verrassingen.

Geniet samen op Lichtjesavond Noordwijkerhout van een avond vol licht, warmte, muziek en magie!

Gratis
Dorpsstraat 8
Noordwijkerhout, Zuid Holland 2211 GC Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page