Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst op Landgoed Keukenhof

17 december 2022 10:00 18 december 2022 16:00

kerst Keukenhof
kerst Keukenhof

In december wordt het landgoed Kasteel Keukenhof weer in kerstsfeer gebracht met verschillende kerstbomen en heel veel lichtjes. Het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 december organiseert Keukenhof Kerst op Landgoed Keukenhof. Tijdens dit weekend zijn er verschillende kerstactiviteiten te doen op het landgoed.

Kasteel Keukenhof opent haar deuren. De begane grond is aangekleed met kerstdecoratie ontworpen en gemaakt door studenten van Yuverta. Wandel langs de sfeervolle kraampjes van Elsbroekerij, Blockhut, de Mooij Bloemen Lisse en Imkerij Weerlanerpolder.

AC Brass uit Sassenheim zorgt voor gezellige kerstmuziek en laat je verrassen door de bijzondere kostuums van Nordic Fantasy.

Het LAM museum zet de deuren wagenwijd voor je open en maakt deze dagen een feestelijk familieportret van jou en jouw gezin. De foto krijg je meteen mee naar huis, een vroeg kerstcadeautje van het LAM! Stap de getekende keuken van het museum binnen, dek je ultieme feesttafel en ga op de foto met je familie, je bestie of andere lievelingspersonen. Dat wordt er eentje om in te lijsten! Zin om daarna het hele museum te ontdekken? Reserveer hier een kaartje.

Ook aan de kinderen is gedacht: maak vogelvoer-slingers bij NME de Groene Bol of loop de kerstkabouterwandeling. Restaurant de Hofboerderij is uiteraard geopend voor een lekkere lunch, warme glühwein of chocolademelk met een toef slagroom.

Let op: het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus kom op de fiets! Toegang en parkeren is gratis.

Vanaf 9 december tot en met 2 januari kun je het landgoed al bewonderen in kerstsfeer met gezellige verlichting en magische kerstbomen.

Keukenhof 1
Lisse, Zuid Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page