LAM Museum Lisse Keukenhof

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / LAM museum – een perfect uitje voor de hele familie

 

Het LAM museum op landgoed Keukenhof in Lisse is een speeltuin voor je ogen en hoofd. Een fris museum vol foodart: alle kunstwerken hebben iets te maken met eten, drinken of winkelen. Het museum is schitterende gelegen bij de kasteeltuinen van Keukenhof en een perfect dagje uit met de hele familie.

Wat kan je verwachten bij LAM Museum?

Denk aan een overweldigende porseleinen installatie van een jaar lang eten, bonbons zo groot als voetballen, een uitbundig diner waar de champagne over de glazen klotst, een levensechte moeder met baby en boodschappen die je doet stilvallen, een bijna drie meter lange tros druiven gemaakt van schitterende mineralen en kralen of een reuze plak oude kaas met een smiley. En oh, vergeet de bronzen aap met het bananenmannetje niet. Die mag je lekker vastpakken en knuffelen.

Houd je ogen tijdens je bezoek wijd open en kijk vooral ook eens in de hoekjes, op de grond, op en onder de lift: de kunstwerken van het LAM zijn overal!

Last but not least: het LAM museum heeft Kijkcoaches, enthousiaste mensen zoals jij en ik die je tips op maat geven. Hoe jong of oud je ook bent, of je nu wel of niet van kunst houdt: zij helpen je álles uit je bezoek te halen.

Prijs LAM Museum

Prijs
Volwassene (18+)€ 7,50
Kind (5-17)€ 5,00
Kind (0-4)Gratis

Met korting of gratis naar LAM Museum

Koudwatervrees? Laat je sponsoren! Met de gesponsorde tickets is je bezoek aan het LAM museum kosteloos. Koop je wel een ticket? Dan sponsor jij de kunst en een andere bezoeker.

Openingstijden LAM Museum

Het LAM Museum werkt met dagtickets inclusief een tijdslot om het museum te bezoeken. De openingstijden van het museum zijn:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 – 17:00
Donderdag10:00 – 17:00
(Alleen voor scholen)
Vrijdag11:00 – 17:00
Zaterdag11:00 – 17:00
Zondag11:00 – 17:00

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page