Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht Noordwijk aan Zee

16 november 09:30 13:30

Sinterklaas intocht Noordwijk

Sinterklaas zal ook dit jaar weer voet aan wal zetten in Noordwijk en zoals ieder jaar zal dit zeker niet onopgemerkt gebeuren. Kom ook op zaterdag 16 november de Sint welkom heten in Noordwijk aan Zee.


SintSint

Op zaterdagochtend 16 november zal de reddingboot Paul Johannes van de KNRM ter hoogte van het Palaceplein aan komen varen. Aan boord zijn de Sint en zijn Pieten.

Om 9.30 uur start het muzikale voorprogramma waarbij Sinterklaas en de Pieten een warm welkom worden geheten in Noordwijk.

Route & tijdschema Sinterklaasintocht Noordwijk:
Om 10.00 uur zal de Sint & de Pieten aankomen, vervolgens gaan ze op weg over het strand naar het podium op het trottoir langs het Palaceplein waar de Sint en Pieten welkom worden geheten door de Burgemeester en de Voorzitter van de Noordwijkse Ondernemersvereniging. Na liedjes en dansjes voor de Sint gaat de optocht te voet door de Hoofdstraat richting Het Trefpunt. Na een korte pauze gaat de stoet met een touringcar en een koets met 2 paarden naar Noordwijk-Binnen. Vanaf de Bronckhorststraat gaat de optocht te voet door de Kerkstraat, keert aan het eind en eindigt op een podium op het Bruna-pleintje. Na enkele liedjes en dansjes komt er een eind aan de intocht.

Tijdschema:
10.00 uur landing op het strand
10.30 uur aankomst podium
11.00 uur vertrek naar de Hoofdstraat
12.00 uur einde Hoofdstraat
12.20 uur richting Kerkstraat
13.00 uur einde intocht


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
16 november 2019
Tijd:
09:30 – 13:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Koningin Wilhelmina Boulevard
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page