cadeautips bollenstreek

Home / Blog / De leukste Bollenstreek cadeau tips om te geven en te krijgen

 

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen, verjaardag of jubileum? Bekijk snel onze cadeau tips voor de leukste cadeaus met een link naar de Bollenstreek.

Alle cadeaus zijn super leuk om te krijgen maar natuurlijk ook leuk om te geven.

1. Geef een Tilly Tulp cadeau

Tulpen zijn het belangrijkste symbool van de Bollenstreek en de Tilly Tulp producten vertellen het oerhollandse verhaal van de tulp door kleurrijke illustraties. Tilly Tulp is zeer geschikt voor (jonge) kinderen. Het 21 pagina tellende boekje is gedrukt op dik karton. Het verhaal wordt verteld door de afbeeldingen en het boekje is dus geschikt voor alle talen. Ook is er een Tilly Tulp knuffel (30 cm hoog) en een mooie Tilly Tulp sleutelhanger. Alle producten zijn online verkrijgbaar via bol.com.

Tilly Tulp boekje€ 8,95Koop online »
Tilly Tulp knuffel€ 17,95Koop online »
Tilly Tulp sleutelhanger€ 3,50Koop online »

2. Het mysterie van De Zwarte Tulp

Het verhaal van De Zwarte Tulp is samen met de Tulpenmanie voor vele een van de meest aansprekende verhalen uit de historie van de tulpenteelt in Nederland. Het is ook de aanleiding voor verschillende boeken en series. Zo is er een uitgave van Suske en Wiske en Thea Stilton en de populaire RTL serie Zwarte Tulp.

Suske en Wiske€ 7,25Koop online »
Thea Stilton€ 17,99Koop online »

3. Geef een Happen en Trappen fiets arrangement cadeau

Dit super leuke fietsarrangement is ideaal voor de fietser die ook graag regelmatig een terrasje wil pakken. Je krijgt een duidelijke fietsroute en een startpunt. Vervolgens fiets je door de schitterende Bollenstreek en doe je verschillende restaurants aan. Bij elk restaurant krijg je een gang van je diner. Je krijgt eerst koffie en gebak en daarna een voorgerecht, een soepje, een hoofdgerecht en een nagerecht. Geef de Bollenstreek route cadeau of geef een cadeaubon waarmee de gelukkige zelf een route kan kiezen.

4. Een helikoptervlucht boven de bloemenvelden

Helikoptervlucht Keukenhof

Een wat luxer cadeau maar wel heel spectaculair. Een helikoptervlucht boven de bloemenvelden. De helikopter vliegt op elke 6 dagen in april op een locatie in de buurt van Keukenhof. Kies voor een 10 minuten of 15 minuten vlucht en bekijk de bloemenvelden van boven. Meer informatie over de helikoptervluchten boven de bollenvelden. vol=vol

5. Puzzel van Keukenhof of Bloemencorso van Jumbo

Voor de puzzel fan heeft Jumbo een Keukenhof puzzel en een Jan van Haasteren puzzel rondom het Bloemencorso uitgebracht. Deze puzzels hebben maar liefst 1000 stukjes. De puzzels kosten iets meer dan € 15,00 per stuk en staat garant voor vele uren puzzel plezier. Deze puzzels zijn o.a. te koop bij bol.com

Keukenhof puzzel€ 15,49Koop online »
Bloemencorso puzzel€ 15,09Koop online »

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page