Bloemenvelden 14 maart 2018

Home / Blog / Bloei update en verwachting – 15 maart 2018

 

Vanaf vandaag gaan we elke week een kort bericht plaatsen over de bloei van de bloemenvelden in de Bollenstreek. De laatste weken is het erg koud geweest maar ook heel zonnig. De bloemenvelden lopen door de koud ongeveer 1 tot 2 weken achter op de ‘normale’ bloei.

Toch is er al een klein beetje kleur te vinden in de Bollenstreek. De eerste crosus velden en de eerste narcissen velden staan inmiddels in bloei!

14 maart 201814 maart 201814 maart 201814 maart 201814 maart 2018

Verwachting

Aankomend weekend is er erg koud weer voorspeld. Hierdoor zal de bloei weer een paar dagen vertraagd gaan worden. Zodra de zon doorkomt en de temperaturen stijgen kan het snel gaan met de bloei van de bloemen. Hou onze website en facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.

Keukenhof

Volgende week gaat bloemenpark Keukenhof open. Vanaf volgende week zullen we ook een bloei update geven over de bloei van de bloemen op het bloemenpark.

Flower Map

Benieuwd naar hoe de bloemenvelden er nu uitzien? Check de Flower map en zie van verschillende bloemenvelden recente foto’s. De flower map richt zich op de bloemenvelden rondom Keukenhof en hoort bij de fiets- en wandelroute Flower Tour.

 
Share this page