Ontdek de Nederlandse bloemen met de Flower Tour rondom Keukenhof (15km)

Home / Zien & doen in de Bollenstreek / Fietsen in de Bollenstreek / Fietsroutes in de Bollenstreek / Ontdek de Nederlandse bloemen met de Flower Tour rondom Keukenhof (15km)

 

This post is also available in: English Deutsch

Met deze unieke gethematiseerde fietsroute leer je meer over de tulp en de omgeving van bloemenpark Keukenhof. 

De Flower Tour is een wandel- en fietsroute van iets minder dan 15 kilometer. Tijdens de route zijn er 14 locaties met meer informatie. Deze informatie gaat over de geschiedenis van de tulp en over de rijke geschiedenis van deze regio.

De Flower Tour is een route die je zelf kan fietsen en eventueel wandelen. Onderweg kan je ook nog leuke activiteiten ondernemen. Zo heb je een super leuk dagje weg in Nederland.

Prijzen Flower Tour

De Flower Tour kost slechts € 5,00 hiervoor krijgt je:

  • Een gethematiseerde routeboekje met korte informatie over de locaties.
  • Een audiotour met meer informatie over de tulp en de locaties
  • Verschillende leuke kortingsbonnen voor lunch, diner en shoppen langs de route.

Je kan de Flower Tour ook kopen inclusief huurfiets bij Keukenhof je betaald hiervoor slechts € 15,00. Je moet de huurfiets dan wel voor 12:00 uur ‘s ochtends ophalen bij parkeerplaats voorde ingang van Keukenhof.

Koop hier de Flower Tour online

LisseCard 2018

LisseCard toersitenkaart

Wil je tijdens de Flower Tour ook genieten van het bloemenpark Keukenhof en het mooie Museum De Zwarte Tulp? Dan is een LisseCard een voordelige keuze. De LisseCard kost voor volwassenen slechts € 27,50 en voor kinderen € 11,50. Dit is dan inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof, Museum De Zwarte Tulp, De Flower Tour met audiotour en kortingsbonnen en toegang tot verschillende landgoederen en monumenten. Meer informatie over de LisseCard vindt je hier.

Flower Map

Langs de Flower Tour zijn vele mooie bloemenvelden te bewonderen. We houden via onderstaande kaart bij welke velden in bloei staat. Zo kan je je nog beter voorbereiden op een heerlijk dagje naar het voorjaar.


 

 
Share this page