The Tulip Barn in Hillegom
 

The Tulip Barn is een volledig nieuwe bloemenbeleving voor jong en oud. Midden tussen de bloemenvelden in Hillegom geniet je vanaf 10 augustus t/m zondag 17 oktober van de FBT dahlia showtuin. De unieke selfie-tuin met maar liefst 400.000 kleurrijke tulpen opent weer in het voorjaar van 2022. Ook is er een authentieke bloemenkas die omgebouwd is tot een sfeervolle horeca gelegenheid.

Wat is The Tulip Barn?

Bij The Tulip Barn maak je de mooiste tulpenfoto’s

Voor de perfecte tulpen selfie ben je bij The Tulip Barn aan het goede adres. In de lente is er sprake van een ware kleurexplosie in de unieke selfie-tuin met meer dan 400.000 tulpen. De tulpen vormen samen een unieke regenboog van kleuren op een halve hectare grond.

Dwars door de ‘tulpen-regenboog’ zijn meerdere ruime looppaden (1,5 meter) aangelegd waar foto-objecten worden geplaatst. Denk hierbij aan een schommel, een oude tractor en een felgekleurde piano. Hiermee maak je de allerleukste foto’s. Het tulpenvelden wordt hiermee omgetoverd tot een levend openlucht Instagram-museum.

Auto fotograferen in de tulpenvelden.

Bij The Tulip Barn hebben ze zelfs de mogelijkheid om een tulpenvelden in te rijden met een auto of motor. Zo kan je jouw klassieker of trouwauto op een unieke wijze fotograferen.

Restaurant tussen de tulpen

Naast het tulpenveld, is er een authentieke kas aanwezig op de locatie, welke is omgebouwd tot een sfeervolle horeca gelegenheid, gedecoreerd met bloemen en planten. In de gezellige kas kan je terecht voor een kop koffie met gebak of borrelen met vrienden met een wijntje of speciaal bier. Daarnaast zullen er in de weekenden verschillende foodtrucks aanwezig zijn, die voor een afwisselend aanbod van heerlijk eten zorgen.

Afhankelijk van de mogelijkheden i.v.m. de RIVM voorschriften, zal er ook extra vermaak worden geboden, zoals live muziek, schminken voor de kinderen of workshops.

Wat zijn de openingstijden?

De Tulip Barn is vanaf eind augustus 2021 in de weekenden geopend. In 2022 is de locatie geopend vanaf 24 maart t/m zondag 15 mei.

  • Maandag: 10:00 – 20:00
  • Dinsdag: 10:00 – 20:00
  • Woensdag: 10:00 – 20:00
  • Donderdag: 10:00 – 20:00
  • Vrijdag: 10:00 – 20:00
  • Zaterdag: 10:00 – 20:00
  • Zondag: 10:00 – 20:00

Wat kost een bezoek aan The Tulip Barn?

In de zomer is een bezoek aan de FBT dahlia showtuin gratis.

Een bezoek aan The Tulip Barn moet vooraf gereserveerd worden. Er wordt gewerkt met tijdslots waarbinnen je geweldige foto’s kan maken zonder dat je andere bezoekers op achtergrond ziet. De authentieke bloemenkas is zonder ticket te bezoeken.

Soort ticketPrijs
Volwassene (vanaf 13 jaar)€ 8,50Nog niet beschikbaar
Familieticket
(2 volwassenen + 2 kinderen)
€ 20,00Nog niet beschikbaar
Extra kind ticket (t/m 12 jaar)€ 5,00Nog niet beschikbaar

Hoe kom je bij The Tulip Barn?

Midden tussen de mooiste bloemenvelden in de Bollenstreek ligt The Tulip Barn. De selfie-tuin is eenvoudig te bereiken.

Met de auto

Met de auto reis je eenvoudig naar The Tulip Barn in Hillegom. Het adres is 3e Loosterweg 130 in Hillegom. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Met de fiets

De beste manier om naar de Tulip Barn te reizen is met de fiets. Als extra bonus geniet je van de vele verschillende bloemenvelden rondom de locatie. The Tulip Barn ligt langs de populaire Bollenstreek Bloemenroute, een fietsroute langs de bloemenvelden van 35 kilometer.

Met het openbaar vervoer

Reis je met het openbaar verover dan kan je het beste naar treinstation Hillegom reizen. Vanaf daar is het ongeveer 25 minuten lopen naar The Tulip Barn. Voordeel is wel dat je onderweg ook mooie bloemenvelden tegenkomt. Kijk voor actuele vertrektijden op 9292.nl

Adres The Tulip Barn

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page