Tulip Barn Hillegom

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / Maak de gaafste foto’s tussen de tulpenvelden van The Tulip Barn in Hillegom

 

The Tulip Barn is een volledig nieuwe bloemenbeleving voor jong en oud. Midden tussen de bloemenvelden in Hillegom geniet je vanaf 29 maart t/m 28 april 2024 van de unieke selfie-tuin met maar liefst 750.000 kleurrijke tulpen. Ook is er een authentieke bloemenkas die omgebouwd is tot een sfeervolle horeca gelegenheid.

Wat is The Tulip Barn?

Bij The Tulip Barn maak je de mooiste tulpenfoto’s

Voor de perfecte tulpen selfie ben je bij The Tulip Barn aan het goede adres. In de lente is er sprake van een ware kleurexplosie in de unieke selfie-tuin met meer dan 750.000 tulpen. De tulpen vormen samen een unieke regenboog van kleuren op een halve hectare grond.

Dwars door de ‘tulpenvelden’ zijn meerdere ruime looppaden (1,5 meter) aangelegd waar foto-objecten worden geplaatst. Denk hierbij aan een schommel, een oude tractor en een felgekleurde piano. Hiermee maak je de allerleukste foto’s. Het tulpenvelden wordt hiermee omgetoverd tot een levend openlucht Instagram-museum.

Auto fotograferen in de tulpenvelden.

Bij The Tulip Barn hebben ze zelfs de mogelijkheid om een tulpenvelden in te rijden met een auto of motor. Zo kan je jouw klassieker of trouwauto op een unieke wijze fotograferen.

Restaurant tussen de tulpen

Naast het tulpenveld, is er een authentieke kas aanwezig op de locatie, welke is omgebouwd tot een sfeervolle horeca gelegenheid, gedecoreerd met bloemen en planten. In de gezellige kas kan je terecht voor een kop koffie met gebak of borrelen met vrienden met een wijntje of speciaal bier. Daarnaast zullen er in de weekenden verschillende foodtrucks aanwezig zijn, die voor een afwisselend aanbod van heerlijk eten zorgen.

Wat zijn de openingstijden?

De Tulip Barn is vanaf 29 maart t/m 28 april geopend.

  • Maandag: 10:00 – 19:00
  • Dinsdag: 10:00 – 19:00
  • Woensdag: 10:00 – 19:00
  • Donderdag: 10:00 – 19:00
  • Vrijdag: 10:00 – 19:00
  • Zaterdag: 10:00 – 19:00
  • Zondag: 10:00 – 19:00

Wat kost een bezoek aan The Tulip Barn?

Een bezoek aan The Tulip Barn moet vooraf gereserveerd worden. Er wordt gewerkt met tijdslots van een uur waarbinnen je geweldige foto’s kan maken zonder dat je heel veel bezoekers op achtergrond ziet. De authentieke bloemenkas is zonder ticket te bezoeken. het eerste tijdslot is 10:00 – 11:00, het laatste tijdslot is 18:00 – 19:00.

Soort ticketPrijs
Volwassene (vanaf 12 jaar)€ 8,50Koop tickets
Familieticket
(2 volwassenen + 2 kinderen)
€ 20,00Koop tickets
Extra kind ticket (t/m 12 jaar)€ 3,50Koop tickets

Reserveer bij The Tulip Barn

Bekijk hieronder direct de beschikbaarheid bij The Tulip Barn en reserveer direct je dag en tijdslot.

Hoe kom je bij The Tulip Barn?

Midden tussen de mooiste bloemenvelden in de Bollenstreek ligt The Tulip Barn. De selfie-tuin is eenvoudig te bereiken.

Met de auto

Met de auto reis je eenvoudig naar The Tulip Barn in Hillegom. Het adres is 3e Loosterweg 130 in Hillegom. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Met de fiets

De beste manier om naar de Tulip Barn te reizen is met de fiets. Als extra bonus geniet je van de vele verschillende bloemenvelden rondom de locatie. The Tulip Barn ligt langs de populaire Bollenstreek Bloemenroute, een fietsroute langs de bloemenvelden van 35 kilometer.

Met het openbaar vervoer

Reis je met het openbaar verover dan kan je het beste naar treinstation Hillegom reizen. Vanaf daar is het ongeveer 25 minuten lopen naar The Tulip Barn. Voordeel is wel dat je onderweg ook mooie bloemenvelden tegenkomt. Kijk voor actuele vertrektijden op 9292.nl

Adres The Tulip Barn

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page