Home / Blog / Bloei update en verwachting bloemenvelden – 22 maart 2018

 

Het is weer tijd voor onze tweede bloei update van de bloemenvelden in de Bollenstreek. De echte kou lijkt voorbij en de bloemenvelden krijgen steeds meer kleur.  De bloemenvelden lopen door de koud nog steeds ongeveer 1 tot 2 weken achter op de ‘normale’ bloei. Toch is er steeds meer in bloei in de Bollenstreek.

Verwachting

Aankomend weekend is er wisselvallig weer voorspeld. De bloei zal hierdoor op ‘normale’ tempo verder gaan. Zodra de zon doorkomt en de temperaturen stijgen kan het snel gaan met de bloei van de bloemen. Hou onze website en facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.

Keukenhof

Vanaf vandaag is Keukenhof geopend. Bij de indoor bloemenshows zijn vele soorten bloeiende bloemen te bewonderen. Buiten in het park zijn de eerste narcissen en crocussen in bloei. Wij komen in de volgende bloei update ook met de status van de bloemen in Keukenhof.

Flower Map

Benieuwd naar hoe de bloemenvelden er nu uitzien? Check de Flower map en zie van verschillende bloemenvelden recente foto’s. De flower map richt zich op de bloemenvelden rondom Keukenhof en hoort bij de fiets- en wandelroute Flower Tour.

 
Share this page