elektrische step tour. noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Tour met een elektrische step langs strand, duinen, bollenvelden en de molens

 

Boek een elektrische step tour en geniet op een unieke manier van het strand, de duinen, de bollenvelden en de molens in de Bollenstreek.

Geniet van de mooiste vergezichten op deze stoere elektrische step. Leuk met zijn tween maar ook voor grotere groepen.

Elektrische step tour

Elektrische step

Afhankelijk van de periode kan je een keuze maken uit verschillende e-step tours. Elke tour duurt 3 uur. In het voorjaar is de tulpentour een aanrader en van half augustus t/m oktober is er een special Dahlia showtuinen tour. Maar ook de strand & duintour. De elektrische step kan 25 kilometer per uur.

De verschillende Elektrische step tours

Elektrische step tour in de Bollenstreek

Er zijn verschillende e-step tours. Hieronder hebben we de leukste tours beschreven. Uiteraard kan je ook je eigen route rijden.

Tulpenvelden e-step Tour

In de lente staat de Bollenstreek in bloei. Vele bollenvelden laten dan hun kleurrijke bloemen zien. Kom ook genieten van de narcissen, hyacinten en natuurlijk de tulpenvelden. De Tulpenvelden e-step tour is ook goed te combineren met een bezoek aan bloemenpark Keukenhof.

Strand & duinen e-step tour

Ontdek de schoonheid van de Zuid-Hollandse kust met de Strand & duinen e-step tour. Geniet van het uitzicht op de Noordzee en het groen van de duinen.

Bollenstreek e-step tour

Nederland staat bekend om zijn vele water en het Hollandse plassengebied is het grootste aaneengesloten watergebied van Nederland. De polders, molens en het water laten je het echte Holland gevoel beleven.

Speurtocht e-step tour

Combineer het rijden met de elektrische step met een leuke speurtocht. Zo ontdek je de Bollenstreek op een nog leukere manier.

Prijs Elektrische step tour

Bij je e-step tour is het volgende inbegrepen:

  • 3, 4 uur of de hele dag huur van de elektrische step
  • Uitgebreide instructie over het rijden met een e-step
  • Routebeschrijving van de tour
E-step tourPrijs
3 uur€ 39,00Reserveer
4 uur€ 50,00Reserveer
Hele dag€ 59,00Reserveer

Belangrijke tips:

  • Je kan tot 40 personen tegelijk de elektrische step tour boeken. Super leuk dus voor bijvoorbeeld een familie- of bedrijfsuitje
  • Leeftijd : vanaf 16 jaar

Startlocatie en parkeren

De startlocatie is Jacoba van Beierenweg 97A in Voorhout. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij de startlocatie. Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan je reis via 9292.nl

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page