Vogelpark Avifauna

Home / Dagje Uit / Dierentuinen | Genieten van het dierenrijk / Vogelpark Avifauna – Vogels en speeltuin

 

Vogelpark Avifauna is een uniek vogelpark zeer centraal gelegen in de Randstad. Naast vogels heeft het park ook nog andere (kleine) dieren en een geweldige speeltuin voor jong en oud.

Dichtbij Deal: Koop tijdelijk je ticket met maar liefst 32% korting. In plaats van € 18,50 betaal je slechts € 12,50 per persoon. Koop hier je tickets

Vogelpark Avifauna

Avifauna is een ideaal uitje met het gezin of de hele familie. Er is voor jong en oud iets te beleven. Populair is het zelf voeren van de Lori’s en het kijken bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Uiteraard vind je in het vogelpark veel verschillende vogels zoals de sierlijke flamingo’s.

De spectaculaire vogelshows mag je zeker niet missen. De vogels vliegen hier dichtbij over en eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn.

Niet allen vogels

In Avifauna kan je niet alleen genieten van vogels. Er is ook een Oosterse tuin met rode panda’s en een halfapen verblijf waar je zelf tussen de ringstaartmaki’s en de rode vari’s kan wandelen. Ook de dwergaapjes zijn leuk. Erg informatief zijn de voederpraatjes bij de halfapen en de dwergapen.

Speeltuin Avifauna

Het vogelpark heeft ook een grote speeltuin met leuke attracties. Zo kan je er varen in kleine bumper bootjes, zijn er kleine motortjes, botsauto’s en zelfs een klein spookhuis. Voor de attracties kan je per dag een attractie armbandje kopen voor € 2,00. De speeltuin heeft ook gratis speeltoestellen. Zo zijn er grote glijbanen en klimtoestellen voor jong en oud.

Vogelshow Avifauna

Plattegrond Avifauna

Wil je alvast een beeld krijgen waar wat te zien en te doen is bij Avifauna. Bekijk dan onderstaande plattegrond van het vogelpark.

Plattegrond Vogelpark Avifauna
Plattegrond Vogelpark Avifauna

Entreeprijzen Avifauna ticket

Momenteel loopt er een kortingsactie waarbij je 32% korting krijgt op de entree van Avifauna. Je betaalt dan geen € 18,50 maar slechts € 12,50

Het vogelpark hanteert prijzen afhankelijk van de leeftijd van de bezoeker. De volgende entreeprijzen gelden tijdens het hoogseizoen (t/m 31 oktober):

  • Ouder dan 13 € 18,50
  • 3 t/m 12 jaar € 17,00
  • o t/m 2 jaar Gratis

De entreeprijs is exclusief de Speurtocht (€ 1,-), het voeren van de Lori’s (€ 1,-) en de vogelgids (€ 2,50). Voor de attracties in de speeltuin kan je een bandje kopen voor € 2,00 waarmee je de hele dag in de attracties zoals het spookhuis, de botsauto’s, de motorbootjes etc kan.

Koop je ticket voor Avifauna online en je ontvangt € 1,50 korting op je ticket. Koop je ticket hier.

Openingstijden Avifauna

Avifauna is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Gedurende de dag zijn er verschillende activiteiten te beleven. Op de dag van je bezoek krijg je bij de kassa een flyer met het actuele dagprogramma uitgereikt.

Parkeren Avifauna

Vogelpark Avifauna ligt heel centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Het vogelpark heeft een grote parkeerplaats voor de ingang waar je je auto gratis kan parkeren.

Adres Avifauna

  • Vogelpark Avifauna
  • Hoorn 65
  • 2404 HG Alphen aan den Rij
  • website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page