culinaire fietstocht

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsroutes in de Bollenstreek / Het Bollenstreek Happen en Trappen fietsarrangement | De culinaire fietsroute in het voorjaar

 

Kom een dagje fietsen langs de bloemenvelden, het strand en de schitterende duinen en geniet van een vijf gangen menu bij verschillende restaurants langs de fietsroute. Dit unieke concept van Happen en Stappen is nu ook in de Bollenstreek te fietsen.

Het afwisselende landschap met strand, duinen, landgoederen, bloembollenvelden en polders maken de Bollenstreek een van de meest afwisselende gebieden om te fietsen. In het voorjaar zorgen de bloeiende bloemenvelden dat de fietsroute helemaal onvergetelijk wordt.

Culinair fietsarrangement

Met een Happen en Trappen arrangement combineer je een mooie fietsroute met een heerlijk culinair uitstapje. Je start bij Café Restaurant De Ruigenhoek in Noordwijkerhout waar je koffie en gebak krijgt. Vervolgens fiets je naar het volgende restaurant voor het voorgerecht en na 45 km fietsen en vijf restaurants heb je een heerlijk menu gegeten en een mooie fietsroute gefietst.

Arrangement (prijs: € 44,95 p.p.)

Bij de Happen en Trappen | Dwars door de Bollenstreek route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Café Restaurant De Ruigenhoek
  • Voorgerecht bij Café De Wels
  • Soep bij Café Welgelegen
  • Hoofdgerecht bij Eetcafé de Voogd
  • Nagerecht bij Restaurant De Engel

Tevens ontvang je een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke je aan het einde van de dag weer inlevert).

Fietsverhuur & overnachten

Wil je overnachten of een fiets huren. Dat kan bij Hotel Restaurant De Engel. Het restaurant is het laatste op de route en ligt dicht bij het startpunt van de route.

Reserveren

Het Happen en Trappen fietsarrangement kan je online reserveren. Je kiest een datum en een tijdstip en kan eenvoudig en veilig betalen met iDeal.

Cadeaubon

cadeaubon happen trappen

Wil je een Happen en Trappen arrangement cadeau geven? Koop dan een cadeaubon. De Happen en Trappen cadeaubon staat garant voor een dagje genieten in de natuur. De gelukkige kan zelf bepalen welke route er wanneer gefietst gaat worden. Met een cadeaubon geef je dus een gratis arrangement Happen en Trappen cadeau.

Andere fietsroutes met het Happen en Trappen concept

Happen en Trappen kan in heel Nederland. Er zijn in totaal 160 routes en al meer dan 200.000 fietsers hebben de routes gereden. In de Bollenstreek en omgeving zijn maar liefst drie fietsroutes te reserveren. Bovenstaande Dwars door de Bollenstreek route en de volgende routes:

Bedrijfsuitje, familiedag of gezellig met vrienden

Ben je opzoek naar een leuk uitje met een groep? Ook dan is het Happen en Trappen arrangement geschikt. Je kan het uitje eenvoudig regelen door een bezoekje aan de website van Happen en Trappen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page