Fiets huren Station Hillegom

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fiets huren bij NS Station Hillegom

 

Kom je met de trein naar de Bollenstreek en wil je daarna heerlijk fietsen langs de bollenvelden en de duinen? Huur dan een fiets bij treinstation Hillegom.

Het treinstation van Hillegom ligt vlakbij de bollenvelden en is vanaf Station Haarlem en Leiden snel te bereiken. Het station is dan ook een favoriete startlocatie voor een fietsroute door de Bollenstreek.

Reserveer je huurfiets

Vanaf 2021 is het mogelijk om een fiets te huren in Hillegom en deze online te reserveren. Zo weet je altijd zeker dat jouw huurfiets ook aanwezig is. Vooral op zonnige dagen zijn er veel mensen die een fiets willen huren. Het reserveren van je huurfiets kan via het fietsverhuur platform BimBimBikes.

Naast een goede stadsfiets met versnellingen kan je ook kiezen voor een bakfiets een tandem of een speciale kinder tandem.

Prijs huurfiets bij NS Station Hillegom

Stadsfiets€ 15,00Reserveer nu

Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen bij het NS Station. Op het afgesproken tijdstip staan je fietsen klaar. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page