Fiets huren Station Hillegom

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fiets huren bij NS Station Hillegom

 

Kom je met de trein naar de Bollenstreek en wil je daarna heerlijk fietsen langs de bloemenvelden en de duinen? Het treinstation van Hillegom ligt vlakbij de bloemenvelden en is vanaf Station Haarlem en Leiden snel te bereiken. Het station is dan ook een favoriete startlocatie voor een fietsroute langs de bloemenvelden. Op slechts 10 minuten lopen van het station vindt je een verhuurlocatie van e-bikes en e-scooters.

Reserveer je huurfiets

Op 600 meter van het NS Station Hillegom kan je terecht voor het huren van een e-bike en e-scooters. Er is een beperkt aanbod en vooraf reserveren is verplicht.

Prijs huurfiets bij NS Station Hillegom

Op deze verhuur locatie zijn stoere e-bike te huur en e-scooters. Alle voertuigen zijn gemakkelijk om mee te rijden. Bij de e-bike is een helm niet verplicht. Bij de e-scooters is een helm wel verplicht. Reserveren vooraf is verplicht. Bekijk hieronder de verhuur prijzen en reserveer je huurfiets of scooter.

Fietsverhuur HillegomPrijs
Stoere E-bike€ 30,00 per dagReserveer
E-Scooter 1 zits€ 27,50 voor 2 uur
€ 47,50 voor 4 uur
€ 75,00 voor 8 uur
Reserveer
E-Scooter 2 zits€ 37,50 voor 2 uur
€ 57,50 voor 4 uur
€ 85,00 voor 8 uur
Reserveer
E-Scooter met kinderzitje€ 32,50 voor 2 uur
€ 52,50 voor 4 uur
€ 80,00 voor 8 uur
Reserveer
Sunset tour 19.00 – 22.00 uur€ 35,00Reserveer

Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen op de verhuurlocatie op 600 meter van het NS Station Hillegom (ongeveer 10 minuten lopen). Op het afgesproken tijdstip staan je e-bikes of e-scooters klaar. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

E-bike tours met een gids

Vanaf deze locatie in Hillegom vertrekken ook verschillende e-bike tours. Met een e-bike tour ontdek je omgeving maken met een lokale gids. De tours zijn inclusief de huur van de e-bike. Hieronder het overzicht van tours:

E-bike tour met gidsPrijs
18.30 – 21.00 uur
Zonsondergang tour langs de tulpenvelden
€ 45,00Reserveer

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page