Fiets huren Station Hillegom

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fiets huren bij NS Station Hillegom

 

Kom je met de trein naar de Bollenstreek en wil je daarna heerlijk fietsen langs de bollenvelden en de duinen? Huur dan een fiets bij treinstation Hillegom.

Het treinstation van Hillegom ligt vlakbij de bollenvelden en is vanaf Station Haarlem en Leiden snel te bereiken. Het station is dan ook een favoriete startlocatie voor een fietsroute door de Bollenstreek.

Let op: Het is in 2022 niet mogelijk om fietsen te huren bij Station Hillegom. De dichtstbijzijnde fietsenverhuur is LemonBike Lisse/Hillegom op 3 kilometer lopen van het station.

Reserveer je huurfiets

Helaas is het in 2022 NIET mogelijk om een fiets te huren bij Station Hillegom. Op 3 kilometer van het station ligt LemonBike Lisse/Hillegom met een ruim aanbod aan huurfietsen, elektrische fietsen, tandems en scooters.

Prijs huurfiets bij NS Station Hillegom

Stadsfiets€ 15,00Niet mogelijk in 2022

Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen bij het NS Station. Op het afgesproken tijdstip staan je fietsen klaar. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page