Restaurants in Zandvoort

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fietsverhuur Zandvoort

 

Huur een fiets in Zandvoort aan Zee bij Behind the Beach Bike Rentals en geniet op een gezonde manier van het strand en de duinen. De huurfietsen zijn comfortabel, goed onderhouden en zijn ook nog eens een goedkope manier van vervoer. Perfect voor een lekker ontspannen dagje genieten dus.

Fietsverhuur in Zandvoort

Zandvoort is de ideale start voor een afwisselende fietsroute langs de Nederlandse kust. Geniet van de mooie brede stranden, de uitgestrekte duinen en de bloeiende bloemen in zowel het voorjaar als de zomer. Met een huurfiets geniet je optimaal van het landelijke karakter van de omgeving en hoef je niet zelf een fiets mee te nemen.

Breed assortiment huurfietsen

Bij Fietsverhuur Zandvoort kan je terecht voor een breed assortiment aan huurfietsen. Uiteraard zijn er goede stadsfietsen maar ook voor kinderfietsen, elektrische huurfietsen en tandems bij je bij Behind the Beach Bike Rentals aan het juiste adres. Je huur al een fiets vanaf € 7,50 per dag.

Kinderfiets huren

Wil je de omgeving ontdekken met je kinderen? Huur dan een kinderfiets bij Fietsverhuur Zandvoort. Er is een ruime keuze aan kinderfietsen. Bij Lemonbike hebben ze zelfs jongens en meisjes fietsen. Een kinderfiets huur je al voor € 4,50 per dag.

Elektrische fiets huren

Elektrische fiets huren in Zandvoort

Wil je heerlijk ontspannen genieten van de omgeving van Zandvoort? Huur dan een elektrische fiets in Zandvoort. De elektrische huurfietsen van Lemonbike zijn van het met Giant en hebben 7 versnellingen. Door de sterke middenmotor en een extra sterke accu kan je heerlijke fietsroutes met deze e-bike fietsen. Een elektrische fiets huur je al voor € 27,00 per dag

Bakfiets huren

Elektrische bakfiets huren in Zandvoort

De bakfiets van het merk Urban Arrow is erg populair. De bakfiets heeft versnellingen. De bakfiets is geschikt voor twee kleine kinderen plus bagage.

Prijsoverzicht van fietsverhuur

Je kan een fiets huren voor een dag of voor een langere periode. De prijzen hieronder zijn voor 1 dag. Het is verplicht om vooraf te reserveren.

Soort fietsPrijs voor 1 dag
City Bike€ 7,50Reserveer nu
Kinderfiets€ 4,50Reserveer nu
Elektrische fiets€ 25,00Reserveer nu
Bakfiets€ 15,00Reserveer nu

Fietsverhuur locatie in Zandvoort

Het adres van Behind the Beach Bike Rental is Haltestraat 51 in Zandvoort

Met de auto

Kom je met de auto naar Zandvoort dan kan je in de buurt betaald parkeren. Parkeren in de Haltestraat is niet mogelijk, graag in de Louis Davids Garage parkeren (slechts 2 minuten lopen).

Met het openbaar vervoer

Het treinstation van Zandvoort ligt op slechts 4 minuten loopafstand van de vestiging van Fietsverhuur Zandvoortt. Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

Openingstijden fietsverhuur Zandvoort

Het fietsverhuurbedrijf in Zandvoort is geopend op maandag t/m zondag.

  • Maandag | 10.00 uur – 18.00 uur
  • Dinsdag | 10.00 uur – 18.00 uur
  • Woensdag | 10.00 uur – 18.00 uur
  • Donderdag | 10.00 uur – 18.00 uur
  • Vrijdag | 10.00 uur – 18.00 uur
  • Zaterdag | 10.00 uur – 18.00 uur
  • Zondag | 10.00 uur – 18.00 uur

Fietsroutes vanaf Zandvoort

Door de centrale ligging is Zandvoort een ideale startlocatie voor een fietsroute. Er zijn verschillende thema fietsroutes waar je een keuze uit kan maken.

Meer over Zandvoort aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page