van_vogh_museum
 

Het Van Gogh Museum bezit ‘s werelds grootste collectie kunstwerken van Vincent van Gogh. Met dit skip the line ticket – geldig voor een specifiek tijdslot – hoef je niet in de rij voor de ticketverkoop te staan. Er is geen enkel ander ticket die dat aanbiedt. Ga naar binnen op het door jou gekozen tijdslot en bekijk een groot aantal schilderijen van Van Gogh, evenals werken van zijn tijdgenoten, en bekijk de ontwikkeling die hij als kunstenaar doormaakte.

De vaste collectie omvat 200 werken van Van Gogh. Bekijk zijn serene landschappen en zijn prachtige stillevens, maar ook zijn boeiende tekeningen en brieven. Tezamen geven deze stukken een onthullende kijk op zijn bijzondere leven. Vergeet vooral niet om zijn legendarische schilderij Zonnebloemen en zijn excentrieke zelfportretten te bekijken.

Het museum toont ook werken van een aantal tijdgenoten van Van Gogh, zoals Gauguin en Monet. Hierdoor is het mogelijk om het werk van Vincent van Gogh in een bredere context te plaatsen. Je waardering voor deze Hollandse meester zal met het schilderij groeien. Bekijk naast de permanente collectie, ook de tijdelijke tentoonstellingen en leer meer over de 19e-eeuwse kunstgeschiedenis.

Entreeprijs Van Gogh Museum Amsterdam

Volwassenen (18+) betalen € 17,00 entree. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis (er moet wel een betalende volwassenen bij zijn).

Met een Museumjaarkaart heb je gratis toegang tot het Van Gogh Museum.

Koop nu online je ticket en vermijd de rij
 
Share this page