Ajax Arena Station Tour Amsterdam

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / Rondleiding bij Ajax met de Johan Cruijff ArenA Stadion Tour

 

Geniet tijdens met een rondleiding bij Ajax in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en leer alles over AFC Ajax en het grootste stadion van Nederland. Er zijn twee verschillende rondleidingen beschikbaar. De Classic tour van 75 minuten en de VIP tour van 120 minuten. Het is verplicht om vooraf je rondleiding te reserveren.

Rondleiding Ajax

Neem een kijkje achter de schermen in ArenA

Er is niets zoals het thuisveld betreden van het legendarische AFC Ajax. De tribunes zullen natuurlijk niet vol zitten met schreeuwende fans, maar je krijgt alsnog de kans om Nederlands’ grootste stadion van dichtbij te zien en persoonlijk mee te maken. Je zult op het veld staan en het gras kunnen ruiken. Duik achter de microfoon in de persruimte en omgeef jezelf met de spelers van dit seizoen als je de fotomuur bekijkt.

Er zijn twee verschillende tours beschikbaar:

Classic Tour

Gedurende deze 75-minuten durende tour zal de gids je meenemen door de diepste delen van het stadion. Hij zal je alle verhalen vertellen over het leven achter de schermen bij Ajax en de ArenA. Je zal de lift nemen naar de dug-out en de business stoelen.

VIP Tour

De VIP Tour laat je nog meer zien van Ajax. Je krijgt een Johan Cruijff ArenA sjaal en een gratis drankje in een Skybox. De VIP Tour duurt 120 minuten.

Ajax Museum Amsterdam

De Galerie van de Beroemdheden maakt deel uit van deze spannende tour. Het zal je leiden door de geschiedenis van Ajax, begonnen met de Europese dominantie in de jaren 70 en de league titels die hierop volgden. Het zal je zelfs een glimp van de toekomst geven.

Ajax Winkel

Koop gelijk de coolste Ajax producten in de grote fanshop.

Aan het eind van de rondleiding kan je ook nog een kijkje nemen in de mega grote Ajax winkel met veel merchandise van Ajax. Voor menig Ajax fan een paradijs. Als deelnemer van de rondleiding krijg je 10% korting in de Ajax fanshop.

Prijzen en beschikbaarheid voor de rondleidingen bij Ajax

Er zijn twee verschillende rondleidingen in de Johan Cruijff Arena. Hieronder staan de prijzen en de beschikbaarheid. Vooraf reserveren is verplicht en kan eenvoudig via de kalender hieronder.

Ajax Arena TourPrijs
Volwassenen (13+)€ 20,00Reserveer nu
Kind (5-12)€ 14,00Reserveer nu
Kind (0-4)GratisReserveer nu
Ajax Arena VIP TourPrijs
Volwassenen (13+)€ 45,00Reserveer nu
Kind (5-12)€ 25,00Reserveer nu
Kind (0-4)GratisReserveer nu

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page