Ajax Arena Station Tour Amsterdam

Home / Dagje Uit / Musea & Rondleidingen | Genieten en leren / Rondleiding bij Ajax met de Johan Cruijff ArenA Stadion Tour

 

Geniet tijdens de 75-minuten durende rondleiding bij Ajax in de Johan Cruijff ArenA, leer alles over AFC Ajax en het grootste stadion van Nederland.

Kortingsactie: Koop nu je ticket voor een rondleiding bij Ajax wel heel voordelig. Tijdelijk koop je een volwassenen ticket voor de prijs van een kinderticket. Een voordeel van maar liefst 38%.

Rondleiding Ajax

Neem een kijkje achter de schermen in ArenA

Er is niets zoals het thuisveld betreden van het legendarische AFC Ajax. De tribunes zullen natuurlijk niet vol zitten met schreeuwende fans, maar je krijgt alsnog de kans om Nederlands’ grootste stadion van dichtbij te zien en persoonlijk mee te maken. Je zult op het veld staan en het gras kunnen ruiken. Duik achter de microfoon in de persruimte en omgeef jezelf met de spelers van dit seizoen als je de fotomuur bekijkt.

Gedurende deze 75-minuten durende tour zal de gids je meenemen door de diepste delen van het stadion. Hij zal je alle verhalen vertellen over het leven achter de schermen bij Ajax en de ArenA. Je zal de lift nemen naar de nieuwe dug-out en de business stoelen. Elke dag zijn er een aantal tours, zowel in Nederlands als Engels, met uitzondering van de dagen waarop er evenementen zijn.

Ajax Museum Amsterdam

De Galerie van de Beroemdheden maakt deel uit van deze spannende tour. Het zal je leiden door de geschiedenis van Ajax, begonnen met de Europese dominantie in de jaren 70 en de league titels die hierop volgden. Het zal je zelfs een glimp van de toekomst geven.

Ajax Winkel

Koop gelijk de coolste Ajax producten in de grote fanshop.

Aan het eind van de rondleiding kan je ook nog een kijkje nemen in de mega grote Ajax winkel met veel merchandise van Ajax. Voor menig Ajax fan een paradijs.

Prijzen voor de rondleidingen bij Ajax

Tijdelijk koop je een volwassenen ticket voor de prijs van een kinderticket. Een voordeel van maar liefst 38%.
Volwassenen 13+€ 15,50Reserveer online
Jeugd (5 t/m 12 jaar)€ 10,50Reserveer online
Kinderen tot 4 jaarGratis

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page