Attracties Drievliet

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Pretpark Drievliet – Het Familiepark in Den Haag

 

Pretpark Drievliet is een ideaal dagje uit voor gezinnen met jonge kinderen. Met maar liefst 35 grote attracties, een speeltuin en shows is het een attractiepark voor het hele gezin. Drievliet is ruim 80 jaar geleden ontstaan als speeltuin en inmiddels uitgegroeid tot een modern pretpark voor jong & oud. De attracties staan relatief dicht op elkaar waardoor je niet veel hoeft te wandelen van de ene attractie naar de andere.

Vier achtbanen Drievliet

Het pretpark heeft maar liefst vier achtbanen. Familieachtbanen Twistrix en Dynamite Express zijn voor veel kinderen de ideale eerste achtbaan ritjes. Voor de grotere durfhalzen is de Kolenmijn achterbaan en Formule X een aanrader.

Thema attracties Drievliet

Veel attracties in het pretpark hadden de uitstraling van kermisattracties. Net zoals vele andere attractieparken in Nederland heeft het park de afgelopen jaren geïnvesteerd in het thematiseren van de attracties. De kermisattracties in het park kregen allemaal een eigen thema. Inmiddels beschikt het familiepark over verschillende gebieden met elk een ander thema. Een aantal attracties is ingericht naar het thema Oceaan, zoals de Draaikolk, de Kwal en de Nautilus. Sinds 2011 vind je in themagebied Lol Atol diverse attracties aan in de sfeer van een spannend koraaleiland. Speciaal voor de kleinsten zijn er nieuwe attracties bijgekomen, zoals de Sleepbootjes, de Duikelduin, de Springende Hondjes, de Vliegende Vissen carrousel of het spetterende waterschouwspel op het Fonteinplein.

Prijzen Drievliet ticket en korting

Een ticket is geldig voor een dag plezier in het pretpark. Kinderen tot 1 meter zijn gratis. Let op! Zodra je een entreeticket hebt gekocht moet je op de website van Drievliet je bezoekdag registeren.

Drievliet ticket – Kortingsactie
voor bezoeken t/m 30 oktober 2022
€ 26,50 € 19,50Koop je tickets
Kinderen tot 1 meter Gratis
Parkeerkaart€ 8,00

Openingstijden Drievliet

Vanaf zaterdag 2 april is Drievliet weer dagelijks geopend tot en met 31 augustus. Hierna de weekeinden van september en oktober en de herfstvakantie 24 oktober t/m 30 oktober. Op doordeweekse dagen in april en september zijn groepsreizen op afspraak mogelijk! Attracties kunnen gewijzigd worden, gesloten zijn voor onderhoud of door slechte weersomstandigheden.

Openingstijden Drievliet 2022

Parkeren Drievliet

Het pretpark is zeer goed bereikbaar met de auto. Je kan (betaald) parkeren op de grote parkeerplaats voor de ingang van het park. Een parkeerkaart kost € 8,00 per dag.

Openbaar vervoer Drievliet

Vanaf de stations Den Haag HS en Den Haag CS rijdt er een tram met rechtstreekse verbinding naar familiepark Drievliet. Als je uitstapt bij halte Laan van ‘s Gravenmade bevind je je binnen enkele minuten tussen de attracties.

Adres Drievliet

  • Laan van ‘s-Gravenmade 81
  • 2495 BD, Den Haag
  • website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page