Avonturen boerderij groene hart

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Avonturenboerderij Molenwaard

 

Het Hollandse landleven ontdek je op Avonturenboerderij Molenwaard in het groene hart ten oosten de stad Gouda.

In dit avonturenpark leer je alles over het boerenleven. Je leert hoe een koe gemolken moet moeten, hoe je tractor moet rijden en je kan een boottochtje maken om vogels te kijken. Ook kan je pony rijden en verdwalen in het doolhof van wilgen. Uiteraard kan je de boerderijdieren knuffelen en een kijkje nemen bij de oude ambachten. Benieuwd naar de producten van de boerderij? Je kan bij Avonturenboerderij Molenwaard ook (h)eerlijke streekproducten proeven.

Kortingsactie: Koop tijdelijk je ticket met maar liefst 25% korting. In plaats van € 14,75 betaal je slechts € 11,00 per persoon. Koop hier je tickets

Fien & Teun show

Op de boerderij staat Fien & Teun centraal. Ze willen graag vriendjes worden met alle bezoekers. Regelmatig zijn Fien & Teun aanwezig voor een meet & greet en geven ze in hun eigen theater een vrolijke minishow. Fien & Teun krijgen ook bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden. Elke maand heeft een thema.

Openingstijden

Avonturenboerderij Molenwaard is het hele jaar geopend.

Reguliere openingstijden:
10:00 – 16:30 uur      Park
09:30 – 18:00 uur      Voorplein*
*Op hoogseizoendagen (weekenden en vakantieperiodes) sluit het voorplein om 17:30 uur.

Openingstijden – Hoogseizoendagen met zomeravonden:
10:30 – 18:30 uur      Park
10:00 – 19:00 uur      Voorplein

Plattegrond

plattegrond Molenwaard fien en teun
plattegrond Molenwaard fien en teun

Entreeprijs en korting

Avonturenboerderij Molenwaard heeft verschillende tickets, zowel op datum als zonder datum. Ook is er de mogelijkheid om een picknickmand als extraatje gelijk bij te bestellen. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde entreeprijs. Maak je keuze en beleef de allerleukste educatieve ontdekkingstocht door het Hollandse landleven.

Betalen aan de kassa van het park is uiteraard ook mogelijk! De normale entreeprijs is € 14,75 per persoon. (kinderen van 0 en 1 jaar zijn gratis).

Kortingactie:  Koop je ticket nu met 25% korting en betaal geen € 14,75 maar slechts € 11,00. Hoe? Koop je ticket hier.

Adres en parkeren

Avonturenboerderij Molenwaard ligt in Zuid-Holland en is met de auto goed bereikbaar vanuit het hele land. Wij adviseren om altijd via de N216 te rijden.

Adres:
Avonturenboerderij Molenwaard, Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers.

Parkeren:
Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 5,00.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page