Avonturenboerderij Molenwaard

Home / Dagje Uit / Pretparken | Genieten voor jong & oud / Avonturenboerderij Molenwaard

 
Het Hollandse landleven ontdek je op Avonturenboerderij Molenwaard in het groene hart ten oosten de stad Gouda. In dit nieuwe avonturenpark leer je alles over het boerenleven. Je leert hoe een koe gemelkt moet moeten, hoe je tractor moet rijden en je kan een boottochtje maken om vogels te kijken. Ook kan je pony rijden en verdwalen in het doolhof van wilgen. Uiteraard kan je de boerderijdieren knuffelen en een kijkje nemen bij de oude ambachten. Benieuwd naar de producten van de boerderij? Je kan bij Avonturenboerderij Molenwaard ook (h)eerlijke streekproducten proeven.

Fien & Teun show

Op de boerderij staat Fien & Teun centraal. Ze willen graag vriendjes worden met alle bezoekers. Regelmatig zijn Fien & Teun aanwezig voor een meet & greet en geven ze in hun eigen theater een vrolijke minishow. Fien & Teun krijgen ook bijzondere gasten op bezoek tijdens de themamaanden. Elke maand heeft een thema.
 • In oktober is het Paddenstoelen en Pompoenen Maand en is het park versierd met o.a. griezelpompoenen
 • November en december: Winter op de Boerderij
 • Januari – Winter op de Boerderij
 • Februari en maart – Lammetjes maanden
 • April: Honden maand
 • Mei: Onderwater maand
 • Juni: Zuivel maand
 • Juli: Varkentjes maand
 • Augustus: Boerderij maand
 • September: Fruit en Groente maand

Openingstijden

Avonturenboerderij Molenwaard is dit seizoen geopend van 30 maart 2018 t/m 6 januari 2019. Reguliere openingstijden: 10:30 – 16:30 uur      Park 10:00 – 17:00 uur      Voorplein* *Op hoogseizoendagen (weekenden en vakantieperiodes) sluit het voorplein om 17:30 uur. Openingstijden – Hoogseizoendagen met zomeravonden (21 juli t/m 19 augustus 2018): 10:30 – 18:30 uur      Park 10:00 – 19:00 uur      Voorplein Avonturenboerderij Molenwaard kent drie type parkdagen: hoogseizoen-, laagseizoen-, en vroeger-vrij dagen. Op alle dagen kun je genieten van de activiteiten op het park; alleen het entertainment verschilt. Alle type dagen met entertainmentprogramma vindt je in de kalender op de homepagina.

Overzicht verschillende dagen:

 • Hoogseizoendag: in de weekenden en vakantieperiodes is er dagelijks parkentertainment aanwezig.
 • Laagseizoendag: op maandag, dinsdag en donderdag (uitgezonderd vakantieperiodes) is er geen parkentertainment aanwezig.
 • Vroeger-vrij dag: op woensdag en vrijdag staat Fien & Teun’s Boerentheatershow op het programma.

Plattegrond

plattegrond fien en teun

Entreeprijs en korting

Avonturenboerderij Molenwaard heeft verschillende tickets, zowel op datum als zonder datum. Ook is er de mogelijkheid om een picknickmand als extraatje gelijk bij te bestellen. Voor zowel kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen geldt dezelfde entreeprijs. Maak je keuze en beleef de allerleukste educatieve ontdekkingstocht door het Hollandse landleven. Betalen aan de kassa van het park is uiteraard ook mogelijk! De normale entreeprijs is € 12,50 per persoon. (kinderen van 0 en 1 jaar zijn gratis). Kortingactie:  Koop je ticket nu met 40% korting en betaal geen € 12,50 maar slechts € 7.50. Hoe? Koop je ticket hier. Tickets koop je eenvoudig online met 40% korting

Adres en parkeren

Avonturenboerderij Molenwaard ligt in Zuid-Holland en is met de auto goed bereikbaar vanuit het hele land. Wij adviseren om altijd via de N216 te rijden. Adres: Avonturenboerderij Molenwaard, Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers. Parkeren: Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 3,00.        
 
Share this page