Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / De Efteling – korting, prijzen, openingstijden en parkeren

 

De Efteling is het grootste en mooiste themapark van Nederland. Dit betoverende koninkrijk ligt op slechts 90 minuten rijden vanuit de Bollenstreek en staat garant voor een geweldige dag uit voor jong en oud. het pretpark heeft al verschillende prijzen ontvangen voor mooiste pretpark van Europa en een aanrader voor iedereen die wil genieten van een betoverende omgeving.

De Efteling in Kaatsheuvel

De Efteling is een schitterend en avontuurlijk themapark. Het pretpark heeft iets voor iedereen: een Sprookjesbos voor de kleintjes, attracties voor jonge kinderen en heftige achtbanen voor de volwassen kinderen. Naast de geweldige attracties staat De Efteling ook bekend om de goed onderhouden tuinen en de vriendelijke en meeslepende omgeving. Let maar eens goed op de kleine details in het pretpark. Het is niet voor niets een van de best bezochte pretparken van Europa.

Openingstijden De Efteling

De Efteling is het hele jaar geopend. De standaard openingstijden staan hieronder. In de vakanties en tijdens de Winter Efteling gelden andere openingstijden. In de zomermaanden is De Efteling zelfs geopend tot 22:00 uur!

Maandag10:00 – 18:00
Dinsdag10:00 – 18:00
Woensdag10:00 – 18:00
Donderdag10:00 – 18:00
Vrijdag10:00 – 18:00
Zaterdag10:00 – 18:00
Zondag10:00 – 18:00

Reserveer je bezoek

Om De Efteling te bezoeken koop je een ticket voor een dag. Hieronder kan je je dag kiezen en direct zien of er nog tickets beschikbaar zijn.

Prijzen De Efteling

In de zomermaanden juli en augustus is De Efteling langer geopend en is er meer entertainment. Hierdoor zijn de prijzen in deze maanden duurder. Wil je de Efteling bezoeken in juli of augustus koop dan een zomerticket aangezien de normale tickets niet geldig is in die maanden!.

Soort ticketPrijs
Efteling ticket vanaf 4 jaar€ 48,00Koop tickets
Kinderen (0-3 jaar)GratisKoop tickets
Parkeerticket€ 12,50

Met een online ticket ga je langs de rijen voor de kassa en direct naar de hoofdingang, waardoor je meer tijd kan besteden in deze wondere wereld! Je kan je tickets gewoon op je mobiele telefoon laten zien. Dus printen hoeft niet (mag uiteraard wel =)).

Plattegrond van de Efteling

Hieronder zie je de plattegrond van de Efteling. In de Efteling app kan je een interactieve plattegrond zien waarop o.a. de actuele wachttijden te zien zijn. Meer info over de app vind je hieronder.

Plattegrond Efteling

Efteling app

De Efteling App

Om je vooraf en tijdens je bezoek goed te informeren adviseren we om de Efteling app te downloaden. Met deze app heb je een interactieve plattegrond met alle informatie over de attracties. Ook de actuele wachttijden bij een attractie zie je in de handige gratis app. Download de app hier: Apple iOS of Google Play

Naar De Efteling met de auto (parkeren)

De Efteling beschikt over voldoende parkeerplekken voor auto’s en touringcars. Parkeren kost € 12,50 per dag. Voor het parkeerterrein navigeer je naar Europalaan 1 in Kaatsheuvel

Naar De Efteling met het openbaar vervoer

De Efteling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Ontdek welke trein- of busverbinding jij nodig hebt om het Park, Efteling Hotel, Vakantiepark Efteling Bosrijk of Vakantiepark Efteling Loonsche Land te bereiken.

Hotel bij De Efteling

Wil je langer genieten van de Efteling dan zijn er rondom het attractiepark verschillende hotels, b&b’s en vakantieparken. Bekijk direct de beschikbaarheid via de kaart hieronder.Booking.com

Adres Efteling

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page