Heineken Experience Amsterdam

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Attracties in Amsterdam / Beleef Heineken als nooit tevoren bij de Heineken Brouwerij Experience

 

De wereldberoemde Heineken Brouwerij in Amsterdam is omgevormd tot een overrompelende attractie, compleet met bierproeflokaal. Dit is een mekka voor de echte bierliefhebber.

Ben jij geen ware bierpurist? Ook dan is dit een vermakelijke middagexcursie. Sla de rij voor de tickets over en stap in de wereld van Heineken.

In het eerste deel van deze unieke ervaring krijg je meer informatie over de geschiedenis van deze beroemde brouwerij. Leer alles over het fameuze Heineken-recept, de historische brouwerij en haar bescheiden beginjaren.

Ook leer je hier alles over het uitgebreide brouwproces, en hoe je een perfect glas bier moet tappen. De fantasierijke, interactieve tentoonstellingen (zo ervaar je bijvoorbeeld hoe het is om een bierflesje te zijn) staan garant voor een onvergetelijke Heineken Experience.

Natuurlijk is er ook ruimte voor de echt essentiële zaken, zoals het bier proeven. Kom alles te weten over dit goddelijke vocht, en, na afloop ben je ook nog een internationale taal rijker, namelijk die van het Pils.

Eindig je Heineken-trip met een paar heerlijke biertjes in de bar. Aaaah, dus dat bedoelen ze met een leerzame ervaring!

Entreeprijs Heineken Experience

Ticket vanaf 18 jaar€ 18,00Koop ticket
Ticket 12 t/m 17 jaar€ 14,50Koop ticket
Ticket kinderen t/m 11 jaarGratis

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page