Heineken Experience Amsterdam

Home / Dagje Uit / Pretparken | Dagje uit voor het gezin / Pretpark Amsterdam / Beleef Heineken als nooit tevoren bij de Heineken Experience

 

De wereldberoemde Heineken Brouwerij is omgevormd tot een overrompelende attractie, compleet met bierproeflokaal. Dit is een mekka voor de echte bierliefhebber.

Ben jij geen ware bierpurist? Ook dan is dit een vermakelijke middagexcursie.Sla de rij voor de tickets over en stap in de wereld van Heineken.

In het eerste deel van deze unieke ervaring krijg je meer informatie over de geschiedenis van deze beroemde brouwerij. Leer alles over het fameuze Heineken-recept, de historische brouwerij en haar bescheiden beginjaren.

Ook leer je hier alles over het uitgebreide brouwproces, en hoe je een perfect glas bier moet tappen. De fantasierijke, interactieve tentoonstellingen (zo ervaar je bijvoorbeeld hoe het is om een bierflesje te zijn) staan garant voor een onvergetelijke Heineken Experience.

Natuurlijk is er ook ruimte voor de echt essentiële zaken, zoals het bier proeven. Kom alles te weten over dit goddelijke vocht, en, na afloop ben je ook nog een internationale taal rijker, namelijk die van het Pils.

Eindig je Heineken-trip met een paar heerlijke biertjes in de bar. Aaaah, dus dat bedoelen ze met een leerzame ervaring!

Entreeprijs Heineken Experience

Normaal kost de Heineken Experience € 21,00 per persoon. Bestel je je kaartje online via Bollenstreek.nl dan krijg je € 3,00 korting en betaal je slechts € 18,00. En je vermijd de wachtrij bij de kassa.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page