Pretpark Drievliet – Het Familiepark in Den Haag

Home / Dagje Uit / Pretparken | Genieten voor jong & oud / Pretpark Drievliet – Het Familiepark in Den Haag

 
Pretpark Drievliet is een ideaal dagje uit voor gezinnen met jonge kinderen. Met maar liefst 35 grote attracties, een speeltuin en shows is het een attractiepark voor het hele gezin.

Pretpark Drievliet

Thema attracties Drievliet

Veel attracties in het pretpark hadden de uitstraling van kermisattracties. Net zoals vele andere attractieparken in Nederland heeft het park de afgelopen jaren geïnvesteerd in het thematiseren van de attracties. De kermisattracties in het park kregen allemaal een eigen thema. Inmiddels beschikt het familiepark over verschillende gebieden met elk een ander thema. Een aantal attracties is ingericht naar het thema Oceaan, zoals de Draaikolk, de Kwal en de Nautilus. Sinds 2011 vind je in themagebied Lol Atol diverse attracties aan in de sfeer van een spannend koraaleiland. Speciaal voor de kleinsten zijn er nieuwe attracties bijgekomen, zoals de Sleepbootjes, de Duikelduin, de Springende Hondjes, de Vliegende Vissen carrousel of het spetterende waterschouwspel op het Fonteinplein.

Parkeren Drievliet

Het pretpark is zeer goed bereikbaar met de auto. Je kan (betaald) parkeren op de grote parkeerplaats voor de ingang van het park.

Adres Drievliet

  • Laan van ‘s-Gravenmade 81
  • 2495 BD, Den Haag
  • website




Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Zee en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 

 
Share this page