Restaurant het Panbos in Katwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Restaurants / Restaurants in Katwijk / Restaurant ‘t Panbos in Katwijk

 

Restaurant ‘t Panbos ligt enigszins verscholen in het heerlijke wandel- en spelbos het Panbos in Katwijk. De periode dat het ‘slechts’ een theehuisje was, werd al enige tijd geleden afgesloten. 

Het is de droom van de chef om restaurant ‘t Panbos door te laten groeien als plek waar gasten kunnen genieten van verzorgde geïnspireerde gerechten die bol staan van de smaak, want daar draait het immers om. En daarnaast een goed glas natuurlijk!

De keuken heeft zich gecommitteerd om uitsluitend met kwaliteitsproducten te werken; op elk vlak. Dat is vooral de erfenis van de vele jaren dat de chef gecoacht werd door meesterkok Robert Kranenborg. Het opgedane kwaliteitsvirus en het streven naar verfijning zijn dan ook voor altijd verankerd in restaurant Panbos dat inmiddels opgenomen is in de gids van Gault&Millau, na Michelin de meest toonaangevende gids van Nederland.

Adres

  • Wassenaarseweg 154
  • 2223 LD Katwijk aan Zee

Meer in Katwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page